Maria, o femeie de 63 de ani, locuiește de 40 de ani într-un bordei  în pădure. Timp de ani de zile, împreună cu soțul său, a săpat fântâni, dar acum, după ce a rămas singură, lucrează din greu pentru a-și câștiga existența.

Citește și: Reacţia enoriaşilor în cazul preotului din Satu Mare, arestat după ce ar fi agresat doi minori. Duhovnicul neagă acuzațiile

Maria are o poveste de viață impresionantă. Își trăiește viața cu demnitate și muncește pentru a-și câștiga cinstit traiul

Cu un venit lunar de puțin peste 150 de lei din ajutor social, Maria nu se plânge, ci își duce viața cu demnitate, muncind neîncetat pentru a supraviețui. Ea săpa morminte, lucra în câmp și tăia lemne, fără să se plângă vreodată. De când a rămas văduvă, găsește alinare în credință și în liniștea pădurii.

Ironia sorții este că, după ani de zile în care a săpat pământul pentru a găsi apă și pentru a ajuta pe alții, acum este ea cea care are nevoie de o fântână pentru a nu mai trebui să transporte apă de la vecini sau să se roage pentru ploaie.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?- wowbiz.ro

În timpul liber, Maria găsește pace și liniște în mijlocul naturii. Ea își duce existența demnă în bordeiul său, unde soba scoate mai mult fum decât căldură, iar tavanul pare că se prăbușește. Singura sa avere sunt icoanele care împodobesc pereții, pentru că în credință găsește puterea de a merge înainte.

Citește și: VIDEO- Magda Arvinte, tânăra care creează tablouri spectaculoase din propriul living

Nu ratați duminica, de la ora 14:30, această ediție emoționantă a emisiunii "Asta-i România!", prezentată de Mihai Ghita, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si