După 12 ani de la dispariția Elodiei, a spus unde e ascuns cadavrul: "Sacul era legat bine cu sfoară"

A prezis multe evenimente nefericite, printre care și tragedia din clubul Colectiv, iar acum a venit rândul să spună ce s-a întâmplat cu Elodia.

Author: M. P. sâmbătă 02 martie 2019 , 15:27

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Maria Ghiorghiu spune că știe ce s-a întâmplat cu avocata dispărută în urmă cu 12 ani.

Citeste si: Răsturnare de situaţie! Ce s-a întâmplat cu românca moartă în Italia și abandonată de familie

Iniţial, într-un articol postat pe blogul său, Maria Ghiorghiu a vorbit despre o crimă, dezvăluind detalii nemaiştiute.

Toată lumea a crezut atunci că este vorba despre Elodia Ghinescu.

”În acest moment, chiar dacă eram cu ochii pe monitor, văd în spatele meu înspre Est, văd un Cer de ziuă și un copac mai înalt și cu multe ramuri groase, cu o coroană frumoasă și înfrunzită. Văd o siluetă care se chinuie ca să agațe de ramurile copacului un sac de nailon de culoare neagră. Sacul era făcut ca un balot, iar în sac părea a fi un cadavru. Lungimea sacului negru, dar și volumul lui, era de statura unui om. Sacul era legat bine cu sfoară groasă de cânepă”, a scris clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu pe blog.

Citeste si: Motivul pentru care Olguța Vasilescu nu a renunțat la numele de fată după căsătoria cu Claudiu Manda!| DEZVĂLUIRI

Deşi toată lumea a crezut că este vorba de Elodia Ghinescu, ei bine, se pare că ar fi vorba despre un alt caz neelucidat şi că, de fapt, rămăşiţele Elodiei se află zidite în peretele unei case. ”Dezmințire! Rămășițele Elodiei Ghinescu sunt zidite în peretele unei case de la țară!”, a scris Maria Ghiorghiu pe bog.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si