Detintul, in varsta de 25 de ani, a fost capturat aseara, inainte de miezul noptii, in satul Rautzi, aflat la 70 de kilometri de punctul de lucru de unde evadase. El le-a spus anchetatorilor ca a ajuns acolo pe jos, dupa mai multe zile in care s-a ascuns prin lanuri de porumb si s-a plimbat de-a lungul liniilor de cale ferata.

Fugarul a fost incoltit de jandarmi si politistii de la Operatiuni Speciale.

Anchetatorii aveau informatii ca lucreaza la o ferma.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Mirela Draghicioiu, purtator de cuvant IPJ Timis, a declarat ca i s-a intocmit dosar penal si ca urmeaza sa fie reintrodus in penitenciar.

Evadatul prins aseara a reusit sa fuga de la un punct de lucru, unde muncea in regim semideschis. El era condamnat pentru furt la un an si 8 luni de inchisoare. Primul fugar a fost capturat a doua zi dupa evadare la aproximativ 20 de kilometri de locul din care disparuse. Acesta din urma ispasea o pedeapsa de 7 ani de inchisoare pentru omor si mai avea doar cateva saptamani pana la eliberare.

Amandoi vor primi, pe langa pedepsele pe care le executa deja, o condamnare intre sase luni si trei ani pentru evadare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si