Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Aproape trei luni au trecut de cand Gregorian Bivolaru a fost adus in tara si incarcerat pentru a-si executa pedeapsa.

Insa pare ca timpul trece in alta dimensiune dupa gratii.

Daca la momentul in care pasea  pentru prima data dupa 12 ani in Romania, guru parea intr o forma de zile mari, alta pare sa fie acaum situatia. Cu tricoul portocaliu care sa ascunda camasa mov ce l-a facut celebru si cu o figura impasibila, Bivolaru face o noua incercare in justitie.

Motivul pentru care Guru a venit in fata judecatorilor este ca vrea rejudecarea dosarului sau.

" Procesul s-a judecat in lipsa clientului meu, Gregorian bivolaru, in conditiile in care acesta avea statut de azilant".

Chiar si asa Guru a fost informat pe toata durata procesului de toate procedurile. Ba chiar a fost si audiat prin comisie rogatorie, la acel moment. Cu toate acestea nu s-a prezentat la niciun termen din dosar. El a fost condamnat in 2013 la 6 ani de inchisoare pentru act sexual cu un minor.
Abia trei ani mai tarziu autoritatile franceze l-au capturat.

In acest moment Guru Bivolaru se afla incarcerat in arestul sectiei 6 de Politie din Bucuresti unde isi ispaseste pedeapsa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si