După ce s-a infectat intenționat cu COVID-19, o cântăreață a murit. Fiul îndurerat, către antivacciniști: „Vă disprețuiesc!”

Hanka Horká, o cunoscută cântăreață de folk din Cehia, a murit, duminică, la vârsta de 57 de ani, după ce s-a infectat intenționat cu COVID-19.

Author: Alexandra Bercea marți 18 ianuarie 2022 , 14:38

După ce s-a infectat intenționat cu COVID-19, o cântăreață a murit.  Fiul îndurerat, către antivacciniști: „Vă disprețuiesc!”

După ce s-a infectat intenționat cu COVID-19, o cântăreață a murit. Fiul îndurerat, către antivacciniști: „Vă disprețuiesc!”

[Sursa foto: Google]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Hanka Horká a fost antivaccinistă și s-a infectat intenționat cu COVID-19, pentru a scăpa de vaccin, păstrând contactul cu rudele pozitive la virus.

Femeia a scris pe Facebook despre „revenirea la o viață normală”, după vindecarea de COVID, fără vaccin. Din păcate, Hanka Horká a suferit complicații cauzate de virus și a decedat, la doar 57 de ani.

Citeste si: Câte zile trebuie să stai în carantină dacă ai intrat in contact cu o persoană confirmată COVID-19

„Vă disprețuiesc!”

În data de 13 ianuarie 2022, artista a anunțat că are COVID și că va depăși boala, pentru a merge din nou „la teatru, la sauna” și pentru a avea o viață socială, sfătuindu-i și pe alții să se infecteze, pentru a căpăta anticorpi.

Potrivit fiului îndurerat al cântăreței, Jan Rek, de asemenea muzician, mama sa a ales să stea acasă, deși el și tatăl erau pozitivi la COVID-19.

Pentru ei, vaccinați, boala a trecut după trei zile, în timp ce femeia s-a chinuit cinci zile cu virusul și apoi a trecut în neființă.

Citeste si: Vaccinarea obligatorie împotriva Covid pentru persoanele de peste 60 de ani, în Grecia

Jan a criticat mișcarea antivaccin și fake news-urile legate de pandemie

„Mi-ați omorât mama. Nu va putea merge la absolvirea mea, la nunta mea sau la botezul fiului meu. Vă disprețuiesc!”, a declarat băiatul, explicând, totodată, că atât el, cât și tatăl lui au încercat să o convingă pe Hanka să se vaccineze, dar aceasta a refuzat categoric.

Citeste si: Focar de Coronavirus în țară. Alerta lansată de autorități


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si