Durere fara margi pentru rudele si prietenii Madalinei, tanara care a murit ieri in Muntii Bucegi. "Dumnezeu sa te ierte, copil frumos!"

Madalina Itu, tanara care si-a pierdut viata dupa ce a cazut de pe poteca turistica Jepii Mici, avea doar 24 de ani. Rudele si apropiatii sunt sfasiati de durere.

A.S., luni 29 mai 2017 , 15:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Madalina se afla intr-un grup de mai multi tineri, care au sunat la Salvamont chiar inainte sa plece in traseu, pentru a cere informatii. „I-am avertizat asupra pericolelor existente si le-am recomandat sa nu faca acest traseu intr-o zi atat de ploioasa, dar nu au ascultat sfaturile si si-au vazut de drum”, a precizat un reprezentat al Salvamont Busteni.

Fata a cazut aproximativ 30 de metri si a suferit multiple traumatisme incompatibile cu viata. Toata interventia a durat mai putin de o ora si s-au facut manevre de resuscitare chiar si in timpul transportului pana la ambulanta. Din pacate tanara nu a supravietuit.

Pe pagina de Facebook a Madalinei, prietenii au postat zeci de measaje prin care isi exprima regretele pentru moartea prematura a tinerei.

„Stau si ma intreb : de ce ai luat Doamne o asemenea fiinta de printre noi ?
Raspunsul cred ca este : Dumnezeu a vrut un alt inger care sa aiba mai multa grija de noi , sa aiba cu cine sa se sfatuiasca , sa aibe si de noi grija cineva , dar totusi preferam sa mai traiasca , sa o mai vad o pt ultima data , dar Dumnezeu nu a vrut, asa a fost sa fie ,nu pot sa cred ca sa intamplat , eu traiesc cu impresia caci inca traieste , dar in zadar , acum e un ingeras la dreapta Domnului ... condoleante familiei , si multa putere , ... Amintirile raman in sufletele noastre , nu se uita niciodata ,,,,, offfff .... Sa pazesti pe toti de acolo sus de unde esti suflet drag , bun si iubitor,  sa ai tarana usoara.”

„Dumnezeu sa te ierte copi frumos!”, sunt cateva dintre mesajele care au aparut pe pagina de Facebook a Madalinei.
 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si