Durere in familia lui Dumitru Lupu. Compozitorul a murit in timp ce lucra la o piesa noua, chiar in ziua cand sotia lui trebuia sa-si serbeze ziua de nastere

Cat de crud poate sa fie destinul. Ileana Sipoteanu imbraca haine de doliu chiar astazi, cand trebuia sa-si serbeze ziua de nastere. Sotul ei, celebrul compozitor Dumitru Lupu, a murit in aceasta dimineata in timp ce lucra la o piesa noua. Si-a dat ultima suflare printre notele muzicale. Va avertizam, urmeaza informatii si imagini cu un puternic impact emotional

Webeditor: A.C. Author: Stirile Kanal D sâmbătă 22 iulie 2017 , 19:17

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Nu exista cuvinte pentru a descrie durerea pe care o simte fiica celebrului artist. Fata din imagini isi plange tatal pe care moartea l-a rapit in timp ce lucra la o noua melodie, una care nu va mai fi terminata niciodata.

In varsta de 65 de ani, Dumitru Lupu a plecat la ceruri la ora cinci dimineata. Se aflat in studio si lucra la o piesa. Probabil alte versuri de neuitat, precum cele din: „Mare Albastra" sau „Hai vino iar in gara noastra mica"

La un moment dat, i s-a facut rau si a sunat-o pe fiica lui, care a chemat ambulanta, insa medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. 

Ileana Sipoteanu, Femeia pe care Dumitru Lupu o iubea, implineste azi 50 de ani, iar el ii pregatise o petrecere surpriza. Totul este, insa, acum, o imensa durere

Toti cei care l-au cunoscut si iubit pe Dumitru Lupau au fost ingenucheati de vestea mortii sale.

Ionut Dulgheriu, asistent univ Fac de Arte Universitatea Constnta: "Din pacate drumurile noastre se despart. Cei ce acolo de sus avea poate nevoie de un compozitor, de un dirijor care sa le cante ingerilor”.

Radu Niculescu, director Muzica Teatru de la Facultatea de arte: „A fost un mare om, un coleg drag.

Un profesor foarte bun si lipsa lui ne inspaimanta”.

Maestrul era cetatean de onoare al Constantei, membru al Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania si profesor universitar. 

Ionut Dulgheriu, asistent univ Fac de Arte Univ Cta: „Inainte sa-mi fie profesor si acum coleg la Unversiatatea Ovidius, Dumitru Lupu a fost un prieten drag. Am crescut in casa lor, alaturi de Dumitrana”.

Melodiile compuse de el vor rasuna in veci in inimile celor care l-au iubit


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si