Vestea mortii Ilenei Ciuculete a indurerat intreaga lumea a muzicii populare romanesti! Indragita de toti pentru felul ei de a fi si melodiile antrenante, regretata artista purta insa in suflet o mare suparare, mai ales in ultima perioada a vietii sale!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

 Ileana Ciuculete era o femeie vesela, optimista, dar totodata si o persoana cu care viata a fost foarte dura! Este de altfel de notorietate scandalul pe care l-a avut, in urma cu cinci ani, atunci cand baietii ei dintr-o casatorie anterioara, Stefan si Mugurel, au atacat-o dur la televizor. Atunci, cei doi au acuzat-o de faptul ca nu le-a acordat prea mult timp si a preferat sa ii lase in grija bunicilor decat sa aiba grija de ei. Mai mult, acestia au sustinut si faptul ca nu le-a pus nici macar o proprietate pe numele lor si ii lasa mereu pe planul secund fata de sotul ei, Cornel Gales.  

Culmea, cand apele s-au mai limpezit in divergentele dintre cantareata si copiii sai, o alta problema s-a ivit in familie. Surse apropiate rudelor povestesc ca, in ultima perioada, Ileana avea o relatie mai tensionata cu fratele ei, Aurel.“Barbatul
se plangea ca sora lui nu ii mai dadea bani asa de multi ca in trecut, basca era insensibila la problemele lui. De aceea, aveau destul de multe discutii, care se incheiau de multe ori cu suparari de ambele parti”, au dezvaluit persoane din preajma celor doi.

Cu toate acestea, in momentul in care a aflat ca sora lui a murit, Aurel a fost pur si simplu distrus de durere.

A doua zi, imediat barbatul a venit la Bucuresti, impreuna cu mama lui, si a varsat lacrimi amare la capataiul Ilenei Ciuculete. “Toate supararile au fost lasate in trecut. Ei au tinut mult unul la altul, s-au ajutat intotdeauna la bine si la greu, dar, cateodata, ca in majoritatea familiilor, mai au avut si neintelegeri. E adevarat, nu unele care sa ii desparta, dar i-a afectat de multe ori ”, au spus, cu tristete, alti apropiati ai familiei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si