E halucinant ce se întâmplă în faţa casei lui Gheorghe Dincă chiar în aceste momente! Acesta este obiectul uluitor care-i face pe toţi să plângă! FOTO EXCLUSIV!

Cazul din Caracal! Acesta este obiectul uluitor lăsat în faţa casei lui Gheorghe Dincă!

Lili Lascar, miercuri 14 august 2019 , 14:57

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Tragedia din Caracal nu mai are nevoie de nicio prezentare. Cu toţii am urmărit revoltaţi, sideraţi, cu ură, cu tristeţe şi cu neputinţă cum un copil curajos în vârstă de 15 ani a fost condamnat la moarte...De un monstru, de un sistem, de o reţea, aici părerile sunt împărţite, iar controversele, din păcate, nu vor aduce niciuna dintre fetele dispărute înapoi.

Ştim însă cu certitudine, după cum ne demonstrează şi imaginile, că acea casă care te duce cu gândul la filme de groază, acea clădire dărăpănată de unde se răspândeşte un miros pestilenţial -cum au declarat vecinii lui Dincă- simbolizează astăzi altceva.

Citeste si: Ce s-a întâmplat la spital cu polițistul care l-a convins pe Gheorghe Dincă să își recunoască faptele criminale?! Omul legii a mers la ortopedie! Am aflat motivul EXCLUSIV

Este un loc de pelerinaj în adevăratul sens al cuvântului, unde foarte mulţi români au mers să aprindă o lumânare, să depună o coroană sau, după cum veţi vedea în fotografii, jucării. Păpuşa din pozele noastre este deja un punct de atracţie pe care nu puţini îl fotografiază.

Cazul din Caracal! "Frumoasă şi proaspătă, cum erau şi cele două fete"

Oamenii merg în continuare acolo în încercarea de a descoperi ceva...Studiază locul, se gândesc că poate vor găsi o pistă...O informaţie care ar putea duce la aflarea adevărului pentru că, da, adevărul pare departe de a ieşi la iveală!

Citeste si: Prietenul lui Gheorghe Dincă ascunde un trecut tulburător! Legătura neștiută dintre el și criminalul din Caracal

Există rezultate ale unor analize, există reconstituiri, dar despre Luiza nu putem spune nimic cu certitudine. În cazul Alexandrei, din păcate speranţe nu ar mai exista potrivit anchetatorilor, dar pentru întoarcerea Luizei ne putem ruga în continuare.

"Poate cine ştie, face Dumnezeu o minune", ne spune o doamnă în vârstă care a ajuns la casa lui Dincă să aşeze o floare "frumoasă şi proaspătă, cum erau şi cele două fete", a mai zis pensionara.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si