E lider in fotbalul romanesc, dar Gheorghe Hagi face bani si din afaceri: "Incearca sa vanda cu 9 milioane de euro hotelul Iaki din Mamaia!"

Gheorghe Hagi are nevoie de lichiditati pentru a investi in continuare in Viitorul Constanta, clubul pe care il patroneaza.

Matei Vaihan, marți 21 martie 2017 , 09:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Gica Hagi este patron la Viitorul Constanta, dar si antrenor, echipa fiind lider in Liga 1. Vanzarile de jucatori din ultimii doi ani au facut clubul profitabil, iar Hagi doreste sa investeasca si mai mult. Pentru ca nu are lichiditati, “Regele” vrea sa vanda hotelul Iaki din Mamaia, pe care il detine de peste 10 ani. “Fostul fotbalist Gheorghe Hagi încearcă să vândă cu 9 milioane de euro hotelul Iaki din Mamaia, după ce în ultimii trei ani a cochetat cu ideea renunţării la business-ul în turism şi chiar a avut câteva discuţii cu mai mulţi investitori, mai întâi pentru 12, apoi pentru 10 milioane de euro, potrivit mai multor surse din turism. Banii obţinuţi ar urma să fie investiţi în afacerea pe care Hagi a dezvoltat-o în ultimii ani în fotbal”, a dezvaluit profit.ro. “Hotelul Iaki, chiar dacă profitabil, este un business pe care Hagi nu-l cunoaşte prea bine şi pe care nu-l conduce personal. Din acest motiv, Hagi cochetează de câţiva ani cu ideea vânzării hotelului, încercând, destul de timid, să discute acest subiect cu câţiva investitori mari de pe pe litoral. Acum este hotărât să-l vândă şi, din acest motiv, a scăzut preţul la 9 milioane de euro”, a mai relatat site-ul cu profil economic. Hotelul lui Hagi a derulat afaceri de 3 milioane de euro in 2015, iar profitul net a fost mai mare de 500.000 de euro. Astazi, insa, Gheorghe Hagi a dat un comunicat prin care a dezmintit intentia de vanzare a hotelului. "Am constatat cu dezamăgire că la nici două zile de la performanţa remarcabilă realizată de echipa pe care o conduc contra Stelei au apărut în mass-media lucruri false şi neadevărate, care doresc să mute atenţia în altă parte decât să ni se recunoască meritele noastre sportive. Informaţia că aş fi scos la vânzare hotelul pe care îl deţin este total neadevărată şi sunt decepţionat de amploarea pe care au luat-o lucrurile prin această diversiune. Hotelul merge foarte bine şi nu intenţionez să-l scot la vânzare. Eu voi rămâne în continuare managerul tehnic al echipei FC Viitorul şi ne vom focusa 100% spre finalul campionatului Ligii I", se arata in comunicatul postat de Hagi pe site-ul clubului Viitorul. 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si