E olimpic la trei materii, canta la orga si la chitara, are centura neagra la karate si e pasionat de robotica. Un elev din Galati uimeste cu inteligenta sa

Dragos Alexandru Homner, elev in clasa a XI-a la Colegiul National „Vasile Alecsandri“ din Galati, uimeste cu inteligenta sa, reusind sa aiba rezultate exceptionale in orice domeniu il pasioneaza.

A.C., luni 17 aprilie 2017 , 11:14

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Dragos a obtinut pana acum 11 medalii la olimpiadele nationale de matematica, lingvistica şi informatica. In urma cu doi ani, a fost primit in clubul select al membrilor Mensa, avand un coeficient de inteligenta de peste 132.

“Daca nu ma intereseaza ceva, nu mai continui, pentru ca nu mai vad rostul“, a declarant olimpicul pentru adevarul.ro.

Tanarul s-a calificat la trei olimpiade nationale concomitant in clasele clasele a IX-a şi a X-a, la matematica, informatica si lingvistica. Iar asta nu e tot. In urma cu doi ani, Dragos a fost admins in Mensa, societate fondata in Oxford cu scopul cu scopul de a identifica şi pune in legatura oameni cu un coeficient foarte inalt de inteligenta, el avand un IQ de pesre 132.

Are centura neagra la karate, canta la orga si la chitara si e pasionat de robotica. Dupa absolvirea liceului, Dragos isi doreste sa mearga la studii in SUA sau in Marea Britanie cu scopul de a deveni antreprenor.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si