E stabilit! Alegerile pentru presedintia FRF vor avea loc pe 18 aprilie

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, a anuntat vineri, la finalul Comitetului Executiv ca alegerile pentru postul de presedinte al FRF vor avea loc la 18 aprilie.

G. S., vineri 12 ianuarie 2018 , 18:06

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Alegerile pentru presedintia Federatiei Romane de Fotbal vor avea loc pe 18 aprilie 2018. E prima oara cand se face anuntul de organizare a alegerilor cu mai bine de 90 de zile inainte, astfel ca fiecare candidat sa-si poata face campania. Aceasta propunere a venit la solicitarea membrilor Comitetului Executiv. De aceea s-a luat aceasta decizie ca in 18 aprilie sa avem organizate alegerile. Un alt aspect, pentru ca eu imi doream ca aceste alegeri sa fie in luna mai, este ca pana la fiinalul lunii aprilie trebuie sa depunem toate situatiile financiare. Trebuia astfel sa organizam doua Adunari Generale. De aceea s-a considerat ca este mai bine sa fie pe 18 aprilie. Finala Cupei Romaniei va fi pe 27 mai", a declarat Burleanu.

intrebat daca este hotarat sa candideze, Burleanu a spus ca este hotarat sa si castige urmatoarele alegeri. "Eu cred ca am fost cat se poate de clar in atatea ocazii. De fiecare data am spus ca voi candida. si nu numai ca voi candida, dar voi si castiga aceste alegeri fiindca in mod cert ii cunosc mult mai bine pe membrii Federatiei Romane de Fotbal decat orice alt candidat. si mai mult decat atat nu imi este teama de niciunul dintre candidati si nu ma voi retrage din aceasta campanie. Un mesaj de continuitate am primit astazi din partea membrilor Comitetului Executiv", a mai spus Burleanu.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si