E vai de meteo-sensibili! Care este harta durerilor reumatice!

Nici unguentele anti-reumatice nu-i mai scapă de durerile de oase care îi chinuie, de când ploaia a pus stăpânire pe ţară. Parcă simţindu-le necazul, meteorologii au făcut special pentru ei o schiţă: au denumit-o, simplu, harta durerilor reumatice.

Editor: Viorela Precupas marți 20 septembrie 2016 , 19:15

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

E in suferinta mai toata Romania: de doua zile, ploaia a luat locul secetei si i-a subrezit pe meteosensibili mai ceva ca gerul Bobotezei. Nici nu mai stiu bietii ghinionisti de ce sa se planga mai repede: de sale, ori de picioare?!

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Citeste si: Misha a rămas cu traume după mariajul cu Connect-R! Abia acum s-a spus tot adevărul despre divorțul lor:- wowbiz.ro

Oscilatiile de temperatura, presiunea atmosferica, ceata si umiditatea le-au zgandarit suferinzilor toate bolile. Bashca, simt dinainte durerea, ca asa le e dat: sunt asemenea barometrului Institutului de Meteorologie si multi, cata frunza si iarba!
Durerile de oase si cele articulare sunt primele care dau de veste ca vine ploaia. Chiar daca trec, nu le lasati sa va sacaie. 
Ce ne facem insa cand nici unguentul de-o viata, nici remediile naturiste nu ne scapa de oftat.  Ei bine, medicul ramane singura solutie. "Tratamentul durerilor osoase, reumatismale, se face in primul rand cu medicamente antalgice care sa reduca inflamatia de la nivelul aparatului osos si cu medicamemte care sa reduca sau sa blocheze la nivel central, perceptia durerii.
E recomandabil ca tratamentul durerilor sa se faca la recomandarea medicilor si eventual dupa un se minim de analize"
, transmite dr. Valentin Boldea

In ultimele doua zile, a crescut numarul bolnavilor internati in sectiile de Reumatologie din toata tara. Vestea buna vine de la meteorologi: ploile se vor diminua de maine, iar odata cu ele, si durerile reumatice.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si