Ea e tânăra sportivă din Constanța care a murit pe stradă, la doar 25 de ani! "Ne-ai șocat până în adâncul sufletului. Ne-ai lăsat goi"

O tânără de 25 de ani a murit fulgerător, pe stradă, în urma unui stop cardio-respirator.

Author: A.N.C duminică 27 ianuarie 2019 , 11:32

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Fatei i s-a făcut rău în timp ce alerga și a căzut ca secerată, la pământ. Tragedia a avut loc, aseară, în localitatea Valu lui Traian din Constanţa.

Albertina Narcisa Coşbac, alerga pe o stradă din localitate, când i s-a făcut rău și s-a prăbuşit la pământ.

Un trecător a văzut toată faza și a sunat de urgență la numărul unic 112.

A făcut infarct

Medicii au găsit pacienta în stop cardio-respirator. Au efectuat manevrele de resuscitare, însă totul a fost în zadar. Fata a fost declarată moartă.

Citeste si: Ceartă de zile mari între Robert și Bianca! „Vreau un cuplu adevărat, nu fake ca și al tău”. Acuzațiile lui Robert i-au scos din sărite pe toți concurenții din „Casa iubirii”: „Ești un prefăcut”- kanald.ro

Citeste si: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta- wowbiz.ro

La fața locului s-au deplasat și polițiștii, în vederea efectuării de cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările care au dus la moartea tinerei.

Citeste si: O sportivă de performanță a murit în timp ce alerga. Tânăra avea doar 25 de ani

Albertina Narcisa Coşbac era sportivă de performanţă si a participat la mai multe competitii sportive. Aceasta reusea sa alerge chiar si 50 de kilometri fara oprire.

Apropiații sunt distruși de durere

"Draga noastră Albertina Narcisa, ne-ai lăsat în această seară fără cuvinte, fără lacrimi și goi... Nu există cuvinte sau gesturi care să poată alina această durere, să facă focul durerii să se stingă câtuși de puțin. Ai plecat foarte devreme, atât de devreme și subit încât ne-ai șocat până în adâncul sufletului. Mi-e greu să vorbesc la trecut despre un suflet atât de nobil și pur, despre un copil atât de admirat, despre un om atât de minunat cum ești tu. Ești și vei fii mereu prezentă în gândurile noastre, în sufletele noastre ca fiind zâmbitoare, ambițioasă și o luptătoare... Nu pot spune că vei fii un înger în Ceruri sau "Dumnezeu să te ierte" pentru că tu ești un înger aici, printre noi, și așa vei rămâne mereu..
Ai lăsat durere in suflete și lacrimi în ochi, Abi! Nu te vom uita niciodată!

Sincere condoleanțe familiei a cărei durere nici măcar nu ne-o putem imagina!", este mesajul unei prietene, după aflarea veștii cumplite.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si