Tragedie în Târgu Jiu. O tânără de 20 de ani a căzut de la etajul 1 al unui bloc. Cei care au văzut-o pe tânără cum se prăbușește au fost chiar părinții ei, iar când au mers în cameră, au găsit geamul deschis. Tatăl fetei a sunat la numărul de urgență, însă impactul cu solul i-a fost fatal. Mama fetei a ajuns și ea la spital, însă polițiștii nu au reușit să afle mai multe informații.

Citește și: VIDEO- Un bărbat care nu a mai fost văzut de câteva zile a fost găsit mort în apartamentul său

Ana s-ar fi certat cu iubitul ei

Ana împlinise 20 de ani în luna august a anului trecut, iar vecinii au spus că în ultima vreme era cam abătută din cauza faptului că s-ar fi certat cu iubitul ei.

Până acum sunt luate în calcul ca ipoteze o sinucidere sau un accident, urmând ca medicii să stabilească după necropsie cauza morţii.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Un bătrân din Dolj a murit, după ce a căzut de la etajul unui spital. Bărbatul s-ar fi aruncat în gol

Un bărbat care nu a mai fost văzut de câteva zile a fost găsit mort în apartamentul său

Autoritățile au fost chemate de urgență la apartamentul unui bărbat din Satu Mare care nu a mai fost văzut de câteva zile.

Marți, 17 ianuarie, în  jurul orelor 12:45, forțele Inspectoratului Județean Satu Mare și cele ale Poliției Carei au fost sesizate de către locatarii unui bloc cu zece etaje, cu privire la un bărbat care nu a mai fost văzut în ultimele zile. Pompierii au ajuns la fața locului, au forțat ușa de la intrare și au pătruns în apartamentul acestuia. Persoana din apartament a fost găsită fără suflare.

Citește și:  Un jandarm a fost găsit fără viață, într-o baltă de sânge, în Constanța

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si