Sorin Grindeanu, seful PSD Timis, a fost propus de Liviu Dragnea pentru functia de prim-ministru, dupa ce nominalizarea lui Sevil Shhaideh a fost refuzata de presedintele Klaus Iohannis. Grindeanu are experienta la nivel de Guvern, fiind ministru al comunicatiilor in perioada decembrie 2014-noiembrie 2015. Tot atunci, Grindeanu era deputat si avea un cabinet parlamentar, unde avea patru consilieri.

Ziarul sursadevest.ro a relatat, in noiembrie 2015, ca Grindeanu si-a mai adus un consilier, o balerina blonda pe nume Roxana Dinu, desi aceasta nu avea deloc experienta in domeniul politic.
Pe Sorin Grindeanu nu l-au mai satisfăcut cei patru consilieri pe care îi avea la biroul parlamentar şi şi-a mai tras unul. La doar 24 de ani, Roxana Ştefania Dinu, fără studii politice sau de comunicare a reuşit să îl dea pe spate pe proaspătul ministru, cu alte… calităţi. De profesie balerină, ajunsă peste noapte consilier parlamentar, Roxana a avut nevoie de un răgaz de gândire pentru a spune ce fel de activităţi prestează pentru Grindeanu”, dezvaluia sursa citata, care gazduia si declaratia balerinei: „Eu mă ocup de declaraţii politice, studii documentare, pregătesc materiale, propuneri legislative”.
Ziarul relata si care erau termenii colaborarii dintre Grindeanu si Roxana Dinu. “Plătită cu ora, Roxana îşi alocă destul de mult timp activităţii depuse în slujba lui Sorin Grindeanu. Conform statelor de plată, numai în octombrie, şi-a petrecut 65 de ore la biroul parlamentar. Doar că, surpriză: rezultatele nu se văd. Pe site-ul Camerei Deputaţilor, în dreptul lui Grindeanu sunt trecute 14 declaraţii politice, toate făcute înainte de apariţia balerinei în peisaj.
De altfel, după cele spuse iniţial, Roxana a revenit cu un sms, în care a anunţat că de fapt se ocupă de… cu totul altceva. „Eu lucrez interpelările la grupul PSD din Camera Deputaţilor”, şi-a amintit Roxana Dinu”,
mai scria sursadevest.ro.
Ziarul incheia cu o referire la politicianul care ar putea fi noul premier: Sorin Grindeanu recunoaşte că balerina îi este consilieră şi precizează că aceasta lucrează cu convenţie civilă, la fel ca ceilalţi patru angajaţi de la cabinetul parlamentar”.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si