Pacientul, în vârstă de 67 de ani, se deplasase la cabinetul medical pentru a-și ridica un card de sănătate. Potrivit declarațiilor victimei, vizibil deranjată de numeroasele întrebări pe care bărbatul i le adresa, doctorița Bălan Nicolin Oliviera și-a pierdut cumpătul, moment în care și-a vărsat furia pe cel care o deranja.

Citeste si: VIDEO- Pacient lovit de medic în zona feței. Poliția a demarat o anchetă

”Am mers vreo 10 metri și inopinat, în spate, m-a lovit! Cu pumnii și cu picioarele! A venit poliția...” 

Cu toate că medicul de familie susține că bărbatul în vârstă de 67 de ani ar fi fost cel care ar fi pornit scandalul și că reacția sa a fost doar legitimă apărare, pacientul mărturisește că este în stare ”să jure cu mâna pe Biblie” că este nevinovat.

”Am crezut că e prietenul ei, bărbat. Îmi dă două, trei picioare în testicule. Am căzut jos. Așa ceva, n-auziți în lume” ,  a declarat bărbatul în vârstă de 67 de ani pentru reporterii Știrile Kanal D.

Doctorița nu ar fi la prima abatere de acest fel

Locuitorii comunei Bulgăruș din județul Timiș afirmă că doctorița în vârstă de 39 de ani nu este la prima abatere de acest fel.

Se pare că vine rar la cabinet și vorbește urât cu pacienții. 

Citeste si: Transplant cardiac la Târgu Mureș. Inima unei fete de 18 ani, moartă într-un accident rutier, va ajunge la o fată de 16 ani

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

”Nu e prima dată când doctorița asta face așa ceva. Așa se poartă ea. Nu numai cu el, cu multă lume!” mărturisește o femeie. 

”Niciun om nu a intervenit. Îl lovea foarte tare, cu picioarele, cu pumnii... În cap, unde nimerea! Am zbierat la ea când am văzut că îl bate, dar mi-a spus că ” dumneavoastră mai rămâneți”,  mărturisește o altă pacientă. 

”În loc de tratament primești altceva. Păcat! Nu se poate așa ceva! Nu există cuvinte!”, susține și un bărbat. 

Citeste si: VIDEO- Primăria din Brazi a plătit o firmă ca să scuture zăpada de pe gardul viu. Răspunsul unui consilier local a făcut furori

Contrar a tot ceea ce susțin pacienții, cadrul medical continuă să spună că a vrut doar să se apere. 

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

”Domul a venit în stare de ebrietate și m-a agresat verbal și fizic. M-a împins, mi-a vorbit urât, mi-a adresat injurii și eu am reacționat ca atare.

M-am apărat!”,  a declarat medicul Bălan Nicolin Oliviera.

Întrebată de reporterii Știrile Kanal D dacă regretă fapta sa, doctorița a răspuns fără să stea pe gânduri: ”Dar, doamnă, ce întrebare-i asta? Cum să-mi pară rău când nu e prima dată când face asta?”.

La scurt timp după ce polițiștii au fost sesizați în legătură cu acest caz, doctorița s-a ales cu dosar penal. Cazul a fost preluat și de Colegiul Medicilor.

Citeste si: VIDEO| Pensionarii ar putea primi mai mulți bani de la anul. Bătrânii, la limita neputinței: „Mă credeți că eu n-am mâncat o înghețată toată vara?”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si