Ea este femeia care are mereu grija de Mihaita Nesu! Vezi aici cu ce se ocupa Maria

Mihai Nesu a participat la un bal caritabil pentru ajutorarea copiilor cu probleme neuromotorii.

Author: Matei Vaihan Webeditor: Petru Luca luni 23 octombrie 2017 , 21:27

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Dupa cumplitul accident in urma caruia a paralizat de la gat in jos, Mihai Nesu si-a infiintat o fundatie prin care sa ajute copiii cu probleme neuromotorii. Recent, la Oradea,  a avut loc un bal al notarilor din oras, la care cei 200 de invitati au donat diverse sume pentru ajutorarea celor aproximativ 60 de copii cu probleme neuromotorii tratati si sprijiniti de Centrul de recuperare si recreere Sfantul Nectarie, detinut de fostul fotbalist Mihai Nesu

prin fundatia sa. 
”Este bucuria cea mai mare din viaţa mea, pot să zic. Aceşti copii sunt de fapt un exemplu pentru noi, unul foarte mare, fiindcă luptă extraordinar în fiecare zi. Iar pe mine mă ajută foarte mult când îi văd ce putere de luptă au, ce ambiţie, ce bucurie, ce veselie au tot timpul. Ar trebui să luăm şi noi exemplu de la ei şi, când întâmpinăm greutăţi, să le întâmpinăm şi noi aşa, cu zâmbetul pe buze, la fel ca ei, iar atunci vieţile noastre ar fi mult mai frumoase şi mai fericite", a declarat Nesu, care a avut tot timpul langa el o femeie imbracata intr-o eleganta rochie albastra.
Acesta i-a tinut microfonul in timp ce a vorbit si a stat langa el la masa, in timpul dineului. Femeia respectiva se numeste Maria Bacaran si este director executiv la Fundatia lui Nesu, colaborand de cativa ani cu fostul fotbalist.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si