Ea este mostenitoarea averii Stelei Popescu! Doina este nepoata infiata a marii artiste! Vezi ce avere fabuloasa va primi femeia FOTO
Life

Ea este mostenitoarea averii Stelei Popescu! Doina este nepoata infiata a marii artiste! Vezi ce avere fabuloasa va primi femeia FOTO

V.P.
23 nov 2017

Stela Popescu a murit astazi, la 81 de ani.

Stela Popescu, mare actrita care a murit astazi la 81 de ani, a fost maritata cu regizorul Puiu Maximilian, care a decedat in 1998. "Noi nu am vrut să avem copii, dar am înfiat o nepoată de-a soţului meu, Doina Maximilian. Avem şi o nepoată de la ea, Stanca Radu, care este o tânără actriţă foarte talentată”, marturisea Stela Popescu intr-un interviu. Actrita avea o relatie excelenta cu fiica sa, presa relatand ca i-ar fi lasat mostenire un bloc cu trei etaje in Bucuresti, estimat la 500.000 de euro.

Doina Maximilian, care este conferentiar universitar doctor la UNATC - Facultatea de Film, si-a depus acum un an declaratia de avere, in care insa nu apare blocul cu pricina. In schimb, Doina a mentionat ca are un apartament de 116 metri patrati, dobandit prin succesiune de la Stela Popescu, in 2001, precum si alte doua apartamente, unul obtinut prin succesiune, altul prin adjudecare.

Fiica vitrega a Stelei Popescu mai detine un teren de un hectar in Teleorman. Ea nu are bani in conturi, nici datorii la banci, iar salariul ei de la UNATC este de 57.097 de lei pe an, adica are un venit lunar de 4.758 de lei. 

Sursa: wowbiz.ro

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook