Ea este nevasta lui Marian Munteanu! Claudia castiga ca violonista in Orchestra Nationala Radio 3.500 de lei pe luna

Claudia, sotia lui Marian Munteanu, este o violonista apreciata.

Author: Matei Vaihan Editor: Catalin Patru marți 27 decembrie 2016 , 09:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Marian Munteanu, liderul studentilor la inceputul anilor '90, a revenit recent in prim-plan, o data cu ambitia sa de a intra in politica. Dupa ce candidatura sa pentru postul de primar general al Bucurestiului a esuat, fiind retras de pe listele PNL inainte de alegerile din vara, Munteanu s-a inscris apoi in Partidul Romania Unita, anuntand ca va candida la alegerile parlamentare pentru un loc in Senat.

In ciuda unui scor onorabil, Munteanu a ratat, insa, intrarea in Parlament.
Claudia Munteanu (medalion) este o violonista de exceptie
Claudia Munteanu (medalion) este o violonista de exceptie
Munteanu si-a depus recent declaratia de avere, din care reiese ca singura sa sursa de venit au reprezentat-o dividentele incasate de la o firma, in valoare de 35.702 lei. Bugetul familiei a fost completat de castigurile sotiei lui Munteanu, Claudia, care este violonista la Orchestra Nationala Radio, aceasta incasand 42.646 de lei (3.553 de lei pe luna) ca „artist instrumentist”.
Cu orchestra, Claudia Munteanu a participat la diverse evenimente importante, cum ar fi festivalul „George Enescu”, dar sotia lui Munteanu are si alte colaborari, cu colegi de-ai sai, cu care a cantat intr-un cvartet.
Conform declaratiei de avere, sotii Munteanu  detin, in parti egale, doua terenuri in Bucuresti, doua la Intorsura Buzaului, dar si un apartament si o casa de locuit in Bucuresti.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si