Sotia lui Grindeanu, Mihaela este de profesie farmacist si, conform celei mai recente declaratii de avere a politicianului, aceasta este diriginta unei farmacii, de unde a castigat 28.669 de lei pe an.

Sotia premierului propus este farmacista
Sotia premierului propus este farmacista

Sorin Grindeanu este membru PSD de mai bine de 20 de ani, a fost viceprimar al Timisoarei, ministru al Comunicatiilor in guvernul Ponta si deputat.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Sorin Grindeanu este nascut in 5 decembrie 1973, la Caransebes, este absolvent al Universitatii de Vest Timisoara, Facultatea de Matematica, Sectia Informatică (1992- 1997), apoi, timp de un an, a urmat studii aprofundate, specializarea Baze de Date, Universitatea de Vest Timisoara, Facultatea de Matematica, Sectia Informatica.
In 1999 a avut o bursa Tempus pe o perioada de 3 luni la Universitatea Bologna- Italia, in domeniul statistica sociala, iar in 2001 a facut specializari in domeniul: Educatia adultilor la Institutul für Erwahscnenbildung din Frankfurt- Germania, Universidade de Aveiro, Portugalia, Metropolitan Leeds University, Marea Britanie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si