Ea este prima persoană care l-a vizitat pe Florin Busuioc la spital în Bucureşti. Este copleşită de tristeţe

Prezentatorul şi actorul Florin Busuioc a suferit un infarct marţi seara, în timpul unui spectacol la Craiova.

M. P., miercuri 07 noiembrie 2018 , 07:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Florin Busuioc a fost operat de urgenţă la Craiova, iar astăzi a fost transportat cu elicopterul la Bucureşti.

Potrivit medicilor, starea lui de sănătate este una delicată, toţi apropiaţii se roagă pentru însănătoşirea lui.

Andreea Esca a mers în vizită la colegul său, la spital, la scurt timp după ce Busu a fost transferat de la spitalul din Craiova. Prezentatoarea părea distrusă de tristeţe şi vizibil îngrijorată pentru starea lui. Imediat ce a ieşit din clădirea spitalului, a stat câteva minute acolo, însă nu a dorit să discute absolut deloc cu jurnaliştii prezenţi.

Sursa foto: cancan.ro

Medicul rezident Eugen Ţieranu, care l-a operat, împreună cu dr. Paul Traşcă pe actorul Florin Busuioc, şi despre care s-a spus că va rămâne şomer pentru că nu sunt locuri în spital, a declarat, că îşi face meseria cu plăcere şi vrea să rămână în ţară, la Craiova, oraşul său natal.

Eugen Ţieranu a declarat că, după intervenţia de marţi noaptea, când a fost chemat de acasă pentru a-l opera pe Florin Busuioc, nu se consideră un erou şi că îşi face meseria cu plăcere. „Nu sunt un erou, sunt un medic, un om normal, care n-a făcut altceva decât să-şi facă meseria. Nimic mai mult. Este meseria noastră, o facem cu plăcere, ori de câte ori suntem solicitaţi, la orice oră din zi sau din noapte. Pentru asta am învăţat carte şi pentru asta ne-am pregătit”, a declarat Eugen Ţieranu, pentru MEDIAFAX.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si