O profesoară din Câmpulung a sfârșit cumplit, chiar în ziua de Crăciun. În vârstă de 34 de ani, ea a mers la părinții săi în București, entuziasmată să petreacă sărbătorile alături de ei.

Destin sumbru pentru profesoară în pragul Crăciunului

Femeia s-a dus la baie să se pregătească, iar pentru că întârziase destul de mult tatăl tău s-a dus după ea. Când au descoperit-o în cadă moartă, au rămas șocați.

Ei au sunat imediat la 112 după ajutor, iar medicii sosiți la fața locului au resuscitat-o. Din păcate însă ei nu au mai putut să o readucă la viață, așadar i-au constatat decesul.

Mădălina s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon, pe trupul său nefiind găsite urme de violență. Marți, trupul ei va fi dus la autopsie, care va concluziona acest caz teribil. Și criminaliștii au sosit în locuința în care a avut loc tragedia. Polițiștii au întocmit în acest caz un dosar penal și continuă cercetările.

Profesoară moartă Crăciun

Ea este profesoara moartă în București.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Tragedie în ziua de Crăciun! O profesoară din București și-a pierdut viața, după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon

Lacrimi de durere pentru Mădălina Bîrloiu

Mădălina Elena Bîrloiu avea 34 de ani și era din Câmpulung. Ea lucra ca și profesoară în București, iar această meserie o iubea atât de mult.

Ea nu era căsătorită, însă își dorea foarte mult să-și întemeieze o familie. Acum, părinții și apropiații femeii sunt în stare de șoc. Mai mult, ei spun că nu o cunoșteau pe aceasta cu probleme de sănătate.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Pe contul său de Facebook au apărut mesaje de condoleanțe pentru Mădălina.

”Pentru toți cei ce am cunoscut-o, am iubit-o, am respectat-o, am admirat-o, Mădălina noastră nu mai este! E un înger în cer, așa cum a fost și pe Pământ!”,  a scris o apropiată a profesoarei.

Profesoară moartă București

Ea este Elena Bîrloiu, profesoara găsită moartă în București.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Exclusiv! O familie cu 9 copii, speranță în Ajunul Crăciunului! Mai mulți tineri pasionați de mașini le-au adus alinarea: ”Le este rușine să meargă cu caietele în pungă la școală”

”Dumnezeu să o odihnească în pace”,  a mai scris o femeie. Acum, în loc să petreacă frumos sărbătorile de iarnă, rudele femeii se pregătesc pentru înmormântare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si