Matinalul Răzvan Simion este foarte atașat de sora lui din Germania, chiar dacă cei doi se văd relativ rar. Tatăl lui Răzvan, Valerian, este cel care face mai mereu naveta până în Germania, acolo unde se duce să o vadă pe Anca, bărbatul fiind însoțit de multe ori în străinătate și de Mariana, partenera de viață.

Anca, sora lui Răzvan Simion, este stabilită de ani buni în Germania 

Cum Răzvan traversează o perioadă complicată, după despărțirea de solista Lidia Buble, Anca a fost mereu lângă el cu sfaturi și cu încurajări, chiar dacă sora vedetei tv a păstrat până în ziua de azi raporturi foarte bune și cu Diana, fosta soție a matinalului, cu care acesta are doi copii. 

Citeste si: Lidia Buble, interzis de sexy în vacanța fără Răzvan Simion! Cu cine a mers la mii de kilometri distanță

Relația dintre Lidia Buble și Răzvan Simion avea deja câțiva ani buni, prezentatorul TV divorțând de soția lui pentru a avea o relație exclusivă cu artista. Mai mult decât atât, de-a lungul timpului, între Răzvan Simion și Lidia Buble au avut loc tot felul de discuții cu privire la viitorul lor împreună, cea mai adusă în atenția publicului fiind cea legată de religia prezentatorului, diferită de cea a cântăreței. Cu toate acestea, acum ceva vreme, Răzvan Simion părea să fi acceptat ideea de a renunța la religia în care a fost botezat pentru a se căsători cu Lidia Buble, așa cum

își dorea tatăl artistei, pastor penticostal. Iar după ce totul părea stabilit, iar scandalurile constante cu fosta soție a lui Răzvan Simion păreau uitate, între Lidia Buble și prezentatorul de la ”Neața cu Răzvan și Dani” a apărut o problemă legată de comportamentul lui și, evident, despărțirea lor s-a dovedit inevitabilă. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Familia lui Răzvan Simion
Tatăl și sora vedetei tv

Nu este însă exclus ca separarea celor doi să nu dureze și, la un moment dat, Lidia Buble și Răzvan Simion să formeze din nou un cuplu, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si