„Iată că a venit ziua în care pentru cei mai mulţi dintre elevi şi cele mai multe dintre şcoli clopoţelul a încetat să mai sune. A venit vacanţa. Vă doresc, dragi copii, să vă bucuraţi de aceste zile în care vă aparţine tot timpul. Nu mai sunteţi stresaţi de şcoală, nu mai sunteţi stresaţi de lecţii, nu vă mai spun nici mama nici tata să mergeţi la şcoală şi nu vă mai întreabă nimeni dacă aţi învăţat.

Este o perioadă de relaxare şi vă doresc din tot sufletul să vă relaxaţi active”, a transmis Ecaterina Andronescu elevilor.

Aceasta i-a îndemnat să citească o carte sau o poveste pentru că „fiecare pagină adaugă câte ceva la ceea ce sunteţi voi”.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Andronescu a transmis un mesaj şi elevilor care se pregătesc de examene, fie că este Evauarea Naţională, fie că este Bacalaureatul.

”Vă doresc să vă bucuraţi de rezultatele muncii voastre pentru că şi Evaluarea Naţională şi examenul de Bacalaureat nu sunt altceva decât o confruntare a voastră cu voi înşivă. dacă se întâmplă să nu vă bucure aceste rezultate, timpul nu este pierdut. Aşezaţi-vă cartea în faţă şi încercaţi a doua oară”, a mai spus ministrul Educaţiei.

Andronescu le-a mulţumit dascălilor.

„Doamnelor şi domnilor profesori, vă mulţumesc pentru ceea ce aţi făcut în anul şcolar, vă mulţumesc pentru strădaniile pe care le-aţi depus, vă mulţumesc pentru acest transfer în cunoaştere şi pentru că un an de zile aţi fost modelul elevilor dumneavoastră. Recuperaţi energiile şi forţele, să aveţi putere în septembrie să o luaţi de la capăt”, şi-a încheiat andronescu mesajul.

Clipul video care are aproape două minute şi jumătate este filmat la Colegiul Naţional „Sfântul Sava” din Bucureşti.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si