Echipa Salvam Suflete, amenintata de un viceprimar? Investigatia care a scos la lumina nereguli extrem de grave a deranjat sistemul
Actual

Echipa Salvam Suflete, amenintata de un viceprimar? Investigatia care a scos la lumina nereguli extrem de grave a deranjat sistemul

A.L.
13 nov 2017

Un viceprimar ameninta echipa Kanal D! Motivul? Investigatia noastra jurnalistica a "deranjat" sistemul iar interesele par a fi atat de mari incat de ani nicio autoritate nu vrea sa ia masuri. Este vorba de "afacerea maidanezul" care continua sa mearga pe bani publici cu firmele private. Urmariti povestea unui batranel care a fost fortat sa plateasca de primarie o suma enorma pentru a-si salva cainele de la moarte!Urmeaza rubrica Salvam Suflete!

 

El este domnu Stefan! Un pensionar in varsta de aproape 80 de ani. A plecat dupa paine si nu a inchis bine poarta. Neatentia avea sa-l coste enorm caci hingherii i-au luat cainele din fata curtii!


Ceea ce auziti este o premiera in Romania. Primaria Tuzla a votat in consiliu o taxa uriasa pentru cei care vor sa adopte un caine comunitar chiar daca legea spune clar ca adoptia e gratuita! O adevarata piedica in calea cetatenilor responsabili. Ce sa mai zicem de acest om in varsta?

Impreuna cu alti oameni cu simt de raspundere am reusit sa aducem toate aceste
Pana una alta, daca vrea sa-si scape cainele de la moarte, omul trebui sa plateasca un pret enorm impus de alesii primariei Tuzla! Aproape cat pensia pe o luna! Nu-si poate permite… insa… cativa oameni cu suflet au pus mana si au achitat taxa.  Bataia de joc continua… Angajatii adapostului Ovidiu nu vor sa verifice la plata la primarie si tin musai sa il puna  pe drumuri pe bietul om.

Cam asta este atitudinea dupa ce pentru un caine s-au cheltuit in jur de 700 de lei. O data din bugetul local, adica din banii cetatenilor si a doua oara, din nou, direct din buzunarul pensionarului. Si asta nu e tot. Pe batranel il mai asteapta la adapostul Ovidiu a treia plata pentru aceleasi servicii care, …. pentru orice cetatean al Romaniei trebuie sa fie gratuite!


Vezi materialul integral in videoul de mai jos: 

 

viewscnt
TAGURI: salvam suflete

Urmareste-ne pe Facebook