Echipa Stirilor Kanal D a fost tinta unui atac extrem de violent chiar la filmarile pentru acest material., in comuna Tileagd, din judetul Bihor.  In ciuda amenintarilor de tot felul, Christian Sabbagh, prezentatorul Stirilor Kanal D, isi continua misiunea de a afla adevarul si de a descuraja infractiunile de orice natura. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

In timpul anchetei, realizate alaturi de echipa Stirilor, jurnalistul a fost agresat. Atacul asupra lui Christian Sabbagh nu a fost intamplator. Hotii de combustibil si cei care ii patroneaza din umbra stiau ca probele adunate de echipa de investigatii a Stirilor Kanal D ii pot trimite dupa gratii.

Urmariti, incepand de astazi, la  Stirile Kanal D de la ora 19.00, ancheta care demonstreaza ce afacere de milioane au pus la cale hotii si cati oameni s-au murdarit cu banii obtinuti prin jefuirea vagoanelor cisterna! 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si