Echipa Stirilor Kanal D, victimele viscolului din Tulcea! "Daca scapam vii de aici, 100 de ani o sa traim"

Este unul dintre cele mai puternice viscole care au lovit in ultimii ani sud-estul tarii. A fost atat de rau, incat masinile au fost impinse de vant in santuri, iar apoi ingropate in zapada de vantul care-a suflat si cu o suta de kilometri pe ora! Colegii nostri de la Constanta, reporterul si cameramanul, sunt printre cei care-au simtit pe pielea lor cat de infiorator a fost codul portocaliu.

Author: V.P. joi 18 ianuarie 2018 , 19:02

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Dezastru, neputina, disperare! Pe-un vant teribil, ce a suflat cu o suta de kilometri pe ora,  drumul din Tulcea s-a transformat intr-un imens cimitir de masini in care soferii isi asteptau salvarea.

-Deci, daca scapam vii de aici, 100 de ani o sa traim!  Nici mai mult, nici mai putin!

Ore bune, nicio masina nu s-a putut urni.

"Colegul meu, operator, se afla cu jumatat de de kilometru, in directia aceea, este cu masina cazuta intr-un sant, iar eu incerc sa gadsesc un utilaj de deszapezire. Toate ultilajele de la drumuri au ramas si ele in camp si nu mai pot inainta.

Viscolul a ingropat la propriu intrarea in judetul Tulcea. Cu o ora inainte sa surprindem imaginile ingrozitoare, drumul era inca negru.

- Ne aflam pe drumul judetean care leaga judetul Comstanta de tulcea. Vantul puternic Ne-a impins masina in sant.

- E prapad. Speram ca o sa reusim sa oprim o maisna de teren sau o seniolata un tuilaj de deszapezoit care sa ne ajute sa ne tractam masina de aici.

Din cauza rafalelor puternice care-au spulberat tone de zapada, utilajele au ajuns cu greu in zonele afectate. In tot acest timp, masinile erau impine de vant, in santuri.  

Vantul a creat probleme si pe podul din Agigea, unde un camion s-a rasturnat.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si