De 1 iunie emisiunea "Jocul cuvintelor cu Dan Negru" celebrează Ziua Internațională a Copilului si se pregătește să ofere o seară plină de distracție și competiție de calitate telespectatorilor Kanal D. Editia speciala de 1 iunie, ce va fi difuzată maine seara, la 22:30, la Kanal D, îi va aduce în prim-plan pe cinci copii extrem de talentați și entuziaști, care se vor întrece în cunoștințele lor despre cuvintele și definițiile limbii romane.

Citește și: Raluca Bădulescu a câștigat aseară trofeul la categoria Celebrity, în cadrul Galei ELLE New Media Awards

Dan Negru se declară entuziasmat de întâlnirea cu cei cinci copii fascinanti, gata de a se întrece in definiții și jocuri de cuvinte.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune- wowbiz.ro

"Buna seara de 1 iunie! De abia așteptam ediția aceasta, de abia aștept definițiile și invitații din seara aceasta. Dați-mi voie să vă prezint invitații de 1 iunie",  a declarat Dan Negru, făcând referire la cei cinci copii care vor concura în această ediție specială.

Ediția specială de 1 iunie: "Jocul cuvintelor cu Dan Negru" aduce pe micul ecran cinci copii talentați

Ediția specială de 1 iunie: "Jocul cuvintelor cu Dan Negru" aduce pe micul ecran cinci copii talentați

Ediția specială de 1 iunie: "Jocul cuvintelor cu Dan Negru" aduce pe micul ecran cinci copii talentați

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda aduc magia și emoția în emisiunea "Roata Norocului"!

Cei cinci copii care au fost selectați pentru a lua parte la această competiție plină de inteligență și curaj sunt Darius, Natalia, Vlad, Alexandra și Iulian. Acești copii talentați și plini de energie isi vor pune la încercare cunoștințele lor despre cuvinte și vor demonstra abilități remarcabile în definirea termenilor propuși.

Nu ratați editia speciala de 1 iunie "Jocul cuvintelor cu Dan Negru", care va fi difuzată maine seara, la 22:30, la Kanal D, și fiți martorii unui spectacol de cunoștințe și talente extraordinare!

Citește și: VIDEO- Ugur Yesil, CEO și Executive Board Member Dogan Media Internațional, premiat pentru Inovație în Media, la Gala Capital- Excelență în Management 2023


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si