De 1 Decembrie, ediția specială a quiz show-ului “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, difuzată de la 22:30, la Kanal D, va reuni cinci concurenți celebri, foarte iubiți de publicul larg: Damian Drăghici, Dorian Popa, Horia Moculescu, Daniela Condurache și Șelly.  Artiști, influenceri, reprezentanți ai diferitelor generații vor sta față în față cu Dan Negru în platoul celui mai simplu de înțeles și iubit quiz show cu și despre cuvinte. 

" În ziua de astăzi, cu toate neologismele, tindem să inventăm cuvinte și eu prefer întotdeauna să verific. Le-aş spune tinerilor să pună mai mult accent pe carte; limba română este frumoasă și este bine să o vorbim corect",  a declarat Selly, un adevărat model al tinerei generații.

Citește și: Andreea Mantea, la Sibiu, pentru castingul "Casa Iubirii"/ “Am avut o discutie cu Mos Craciun…”

Spectacol va face joi seară și Dorian Popa. Spontan și competitiv, artistul este un utilizator al dicționarelor pentru că își dorește să ofere publicului său mesaje corecte.

"Provocarea intelectuală m-a adus aici (n.r. la Jocul   cuvintelor cu Dan Negru). Eu verific mereu expresii, cuvinte pe dexonline.ro ca să am explicația, sinonimele, ca să știu dacă am folosit corect sau nu (n.r.

– o expresie, un cuvânt)", a subliniat artistul.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune- wowbiz.ro

Artiștii Daniela Condurache și Damian Drăghici sunt îndrăgiți pentru modul în care ne încântă de fiecare dată când sunt pe scenă; și ei au răspuns cu entuziasm invitației lui Dan Negru.

"Este plin de viață (n.r. Dan Negru) și îmi place la nebunie ce face! Am emoții, nu sunt cel mai bun cu cuvintele, dar îmi place acest show pentru că e educativ", a spus Damian Drăghici.

"Să vă uitați la emisiunea asta să vedeți cât sunt de implicată!",  a adăugat și cunoscuta interpretă a muzicii populare Daniela Condurache.

Citește și: Ce spune Dan Negru despre Fuego, invitatul său din ediția de duminică “Tu urmezi!” “N-am prea zis-o, dar o zic acum, la televizor!”

Citeste si: Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online. „Cât de multe rabdă Dumnezeu!”- kfetele.ro

Citeste si: Ies la iveală detalii revoltătoare despre incidentul din Leeds. Românii care s-au bătut cu polițiștii britanici sunt membrii unor clanuri periculoase- radioimpuls.ro

Horia Moculescu este, poate, cel mai cunoscut și prolific compozitor din țara noastră. La cei 85 de ani, maestrul va oferi telespectatorilor un adevărat regal de cultură generală.

"Îmi pare bine nu pentru că mă aflu în competiție cu ceilalți concurenți, ci eu față de mine. Lupta mea în ultimii 25 de ani este cu mine. Societatea evoluează, propune copii foarte speciali, cum este Selly. Astăzi limbajul este groaznic. Pe lângă sărăcia lexicului, limbajul este oribil, pigmentat cu expresii pe care noi nu le-am folosit. Le-aș spune tinerilor să citească, dar nu au când, pentru că nu îi lasă telefonul",  a spus emblematicul compozitor.

Nu ratați o ediție de colecţie "Jocul cuvintelor cu Dan Negru", ce aduce în fața publicului influenceri și artiști iubiți ai României, într-un adevărat antrenament al minții, de 1 Decembrie, la “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, emisiune difuzată de la

22:30, la Kanal D!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si