“Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, lider de audiență, în Prime Time, joi seara, în rândul publicului de la orașe

Kanal D își menține supremația în audiențe, în Prime Time, cu emisiunea “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, stația TV clasându-se aseară pe primul loc în topul televiziunilor din România, în rândul publicului de la orașe, conform datelor furnizate de Kantar Media România.

Author: Sorin Negru vineri 21 octombrie 2022 , 13:55

dan negru

Nu ratați, în această seară, o nouă ediție “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, de la 22:30

[Sursa foto: Kanal D]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Joi, 20 octombrie, în intervalul orar 22:30 – 24:00, Kanal D a fost lider de piață, cu emisiunea “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, stația TV înregistrând 3,9% puncte de rating și 14,8% cotă de piață, în rândul publicului de la orașe.

Citeste si: Nadia Comăneci, apariție emoționantă, duminică, la “Tu urmezi!”

O medie de 599.000 de fani “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, din întreaga țară, au urmărit aseară, în fiecare minut al difuzării, emisiunea preferată, minutul de aur, înregistrat la 22:31, adunând peste 771.000 de telespectatori în fața micilor ecrane.

Citeste si: Bătălia generațiilor la “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”. Aseară, veteranul ediției a câștigat 6100 de lei

Nu ratați, în această seară, o nouă ediție “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, de la 22:30, cel mai simplu și ușor de înțeles quiz din istoria televiziunii în care telespectatorii de toate vârstele își pot exersa mintea în fața micului ecran, în compania lui Dan Negru și a concurenților emisiunii.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si