Pe platoul celui mai îndrăgit quiz din Romania, copiii vor fi protagoniștii unei ediții de colecție, pregătită chiar pentru ziua în care Moș Nicolae este la putere. Cinci micuți concurenți, Andrei, Aris, Eduard, Gabriela și Andrei, îi vor încânta pe telespectatori cu cunoștințele lor remarcabile și bucuria jocului.

jocul-cuvintelor-cu-dan-negru-kanal-d-

Citește și: Motivul real pentru care Rona Hartner s-a mutat în Franța. Scandalul cu Vadim Tudor a forțat-o să ia decizia

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune- wowbiz.ro

" Mos Nicolae a primit scrisorile celor care nu se uită la <Jocul cuvintelor> și le va trimite dicționare! Celor care vă uitați, bun venit! Vreau să vă prezint invitați deosebiți în această seară",  deschide Dan Negru emisiunea specială a acestei seri.

Ediție specială de Moș Nicolae a emisiunii “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”

Andrei, Aris, Eduard, Gabriela și Andrei vor fi răsplătiți nu doar cu aprecierea publicului, ci și cu cadouri speciale oferite în dar de Mos Nicolae. Această ediție promite să fie plină de surprize și momente memorabile.

jocul-cuvintelor-cu-dan-negru-kanal-d-

Citește și: Înscrie-te în cel mai intens experiment social din istoria televiziunii!

" Să aveți un Mos Nicolae frumos! Șanse sunt cu acești copii!",  le transmite Dan Negru milioanelor de telespectatori care si-au facut un obicei din gimnastica minții, seară de seară, de miercuri până vineri, la Kanal D.

Nu ratați "Jocului cuvintelor cu Dan Negru", difuzată în această seară, la 23:00, la Kanal D, o editie de colectie care va aduce zâmbete și bucurie în casele telespectatorilor din întreaga țară. Cinci copii plini de energie și încrezători în abilitățile lor in ceea ce priveste  vocabularul vor face deliciul telespectatorilor în seara de Mos Nicolae.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si