Edu.ro Subiecte simulare BAC 2022 Matematică pentru profil real, tehnologic şi ştiinţe ale naturii. A doua probă pentru simulările examenului de Bacalaureat 2022 a început la ora 09:00 şi s-a încheier la ora 12:00.

UPDATE: Subiectele la Matematică simulare BAC 2022

Vă prezentăm subiectele la Matematică pentru simularea examenului de Bacalaureat 2022!

Subiecte Matematică simulare BAC 2022- profil real

Subiecte Matematică simulare BAC 2022

Subiecte Matematică simulare BAC 2022

Subiecte Matematică simulare BAC 2022

Subiecte Matematică simulare BAC 2022

Sursa: ziarulunirea.ro

Subiecte Matematică simulare BAC 2022- profil ştiinţe ale naturii

Subiecte Matematică simulare BAC 2022

Subiecte Matematică simulare BAC 2022

Subiecte Matematică simulare BAC 2022

Subiecte Matematică simulare BAC 2022

Sursa: ziarulunirea.ro

UPDATE: Subiectele la Matematică simulare BAC 2022 pentru M1- profil real, M2- profil ştiinţe ale naturii şi M3- tehnologic au ajuns în sălile de examen. Elevii care sunt prinşi că încearcă să copieze vor fi eliminaţi din cadrul probelor.

Ştirilekanald.ro va publica subiectele la simulare BAC 2022 Matematică pentru profil real, tehnologic şi ştiinţe ale naturii imediat după încheierea examenului, după ora 12:00.

Citeste si: Subiecte simulare BAC 2022 Matematică M1, M2, M3 şi M4. Baremul de corectare, pe EDU.ro

Baremul de corectare la simulare BAC 2022 Matematică pentru profil real, tehnologic şi ştiinţe ale naturii va fi publicat pe subiecte.edu.ro

la ora 15:00.

Edu.ro Subiecte simulare BAC 2022 Matematica pentru profil real, tehnologic si stiinte ale naturii - barem de corectare

Edu.ro Subiecte simulare BAC 2022 Matematica pentru profil real, tehnologic si stiinte ale naturii - barem de corectare

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?- wowbiz.ro

Luni, elevii de clasa a 12-a a susţinut prima probă, la Limba şi Literatura Române. Potrivit informațiilor furnizate de inspectoratele școlare județene (ora de referință: 16:00), la această probă au fost prezenți 119.486

de elevi din cei peste 150.000 de elevi înscriși la începutul anului școlar curent în clasele a XII-a/zi și a XIII-a seral/frecvență redusă. Pentru tentativă de fraudă au fost eliminați 8 elevi.

Calendarul probelor programate la simulare BAC 2022 în zilele următoare

29 martie 2022: proba E)c)- probă scrisă- proba obligatorie a profilului
30 martie 2022: proba E)d)- probă scrisă- proba la alegere a profilului şi specializării
31 martie 2022: proba E) b)- probă scrisă- Limba şi literatura maternă.

Comunicarea rezultatelor va avea loc în data de 14 aprilie 2022.

Disciplinele la care se organizează simularea probelor scrise ale examenului național de bacalaureat 2022 sunt: limba și literatura română, limba și literatura maternă (pentru elevii de la toate filierele, profilurile şi specializările, care au urmat studiile liceale într-o limbă a minorităților naționale), matematică, istorie, fizică, chimie, biologie, informatică, geografie, logică, argumentare și comunicare, psihologie, economie, sociologie și filosofie.

Citeste si: Barem simulare Matematică 2022- Bacalaureat

Accesul elevilor în săli este permis până la ora 8:30. Probele încep la ora 9:00, moment în care, în fiecare sală, vor fi distribuite subiectele. Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de trei ore, din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev.

Subiectele la sumilare BAC 2022 sunt elaborate pe baza conţinuturilor şi competenţelor asociate acestora, conform programelor aprobate de minister.

Obiectivele urmărite prin organizarea simulării sunt familiarizarea elevilor cu rigorile unei examen real și optimizarea rezultatelor obţinute de către elevi la finalul studiilor gimaziale/liceale.

Edu.ro Subiecte simulare BAC 2022 Matematica pentru profil real, tehnologic si stiinte ale naturii - barem de corectare

Edu.ro Subiecte simulare BAC 2022 Matematica pentru profil real, tehnologic si stiinte ale naturii - barem de corectare

Citeste si: Subiecte Istorie simulare BAC 2022. Care sunt subiectele care îi pun în dificultate pe elevi și cum pot fi rezolvate?

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au despărțit! Mesajul pe care vedeta l-a lăsat pe rețelele de socializare. “Viața merge înainte!”- kfetele.ro

Citeste si: REMA, show exploziv pe scena festivalului Electric Castle 2024. Ce a spus artistul nigerian despre femeile din România- radioimpuls.ro

Rezultatele vor fi analizate la nivelul fiecărei unități de învățământ prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri adecvate fiecărei situații în parte, scopul fiind îmbunătățirea performanțelor școlare.

Citeste si: Barem Matematică simulare BAC 2022. Cum se rezolvă subiectele?

Notele obținute la simulare BAC 2022 nu se trec automat în catalog. Prin excepție, în baza unei cereri scrise, depusă de elevi, se poate aproba consemnarea acestor note în cataloage.

Calendar Bacalaureat 2022- Sesiunea de BAC iunie-iulie

23- 27 mai 2022- Înscrierea candidaților
27 mai 2022- Încheierea cursurilor pentru clasa a XII-a/a XIII-a
6- 8 iunie 2022 Evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română — proba A
8- 9 iunie 2022 Evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă — proba B
9- 10 iunie 2022 Evaluarea competențelor digitale — proba D13- 15 iunie 2022 Evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională — proba C
20 iunie 2022 Limba și literatura română — proba E.a) — proba scrisă
21 iunie 2022 Proba obligatorie a profilului — proba E.c) — proba scrisă
22 iunie 2022 Proba la alegere a profilului și specializării — proba E.d) — proba scrisă
23 iunie 2022 Limba și literatura maternă — proba E.b) — proba scrisă
27 iunie 2022- Afișarea rezultatelor la probele scrise la BAC 2022 (până la ora 12.00) și depunerea contestațiilor în intervalul orar 12.00—18.00
28- 30 iunie 2022- Rezolvarea contestațiilor
1 iulie 2022- Afișarea rezultatelor finale la Bacalaureat 2022

Reguli la BAC 2022

Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de trei ore, din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor la BAC 2022 in sala de examen. Beneficiază de prelungirea timpului de lucru, cu maximum două ore, candidații pentru care s-a aprobat această solicitare de către Comisia Județeană de Organizare a examenului de Bacalaureat, în baza prevederilor Procedurii nr. 1.526/DGIP/12.03.2021 cu privire la asigurarea condițiilor de egalizare a șanselor pentru elevii cu deficiențe de vedere, deficiențe de auz și tulburări de neurodezvoltare.

Pentru rezolvarea subiectelor la Bacalaureat 2021, candidații vor folosi numai cerneală sau pastă de culoare albastră, iar pentru executarea schemelor și a desenelor, vor utiliza numai creion negru. Pentru probele scrise la Matematică și Geografie, candidații pot apela doar la instrumente de desen. La probele scrise, mijloacele de calcul sunt interzise, iar hârtia folosită este doar cea distribuită în sala de examen.

Pentru elevii care solicită și primesc, în cazuri justificate, aprobarea Comisiei Naționale de Organizare a Examenului de Bacalaureat în vederea susținerii probelor cu subiectul de rezervă, se organizează proba scrisă/probele scrise după finalizarea ultimei probe prevăzute în calendarul de desfășurare a Bacalaureatului.

Este interzisă introducerea în sălile de examen a unor obiecte, precum ghiozdane, rucsacuri, sacoșe, poșete etc. De asemenea, elevii vor fi informați că nu este permis accesul în săli cu manuale, dicționare, notițe, însemnări etc., precum și cu orice mijloc electronic de calcul, de stocare de informații sau de comunicare (stick-uri de memorie, telefoane, tablete etc.).

În același timp, candidaților le este interzis să comunice între ei sau cu exteriorul, să transmită ori să schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notițe sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru comunicare în interior sau cu exteriorul.

Cei surprinși în aceste situații vor fi eliminați din examen, indiferent dacă materialele/obiectele interzise au fost folosite sau nu, indiferent dacă au fost introduse de aceștia ori de alți candidați, de cadre didactice din comisie sau de alte persoane și indiferent dacă ei au primit ori au transmis materialele interzise. Drept urmare, acești candidați nu mai au dreptul de a participa la următoarele două sesiuni.

Condiţii de promovare pentru Bacalaureat 2022

Pentru a fi declarat promovat la BAC 2022, un absolvent de liceu trebuie să îndeplinească următoarele condiții, cumulativ:

  • recunoașterea/echivalarea/susținerea tuturor probelor de evaluare a competențelor lingvistice și digitale;
  • susținerea tuturor probelor scrise și obținerea notei 5 (cel puțin) la fiecare dintre acestea;
  • obținerea mediei 6 (cel puțin) la probele scrise.

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si