Suceveanul în vârstă de 25 de ani a intrat în apa mării în jurul orei 06:30 dimineața, în momentul în care salvamarii nu își începuseră încă activitatea. Programul salvamarilor de la malul mării începe la ora 08:00 și se încheie la ora 20:00.

Citeste si: Incendiu în Sectorul 5 al Capitalei: 25 de persoane au fost evacuate

Tânărul în vârstă de 25 de ani nu a ținut cont de steagul roșu care fusese ancorat de salvamari încă de ieri și s-a aventurat în apele învolburate ale mării. 

Câte victime a făcut marea în ultimele două zile?

Din nefericire, bărbatul a fost tras în larg de valurile puternice. Mai apoi, la ora 8 dimineața, când salvamarii au ajuns pe plajă pentru a-și începe programul de lucru, au reușit să îl aducă pe tânăr la mal.

Citeste si: Momente de panică la metrou! Pompierii au intervenit cu șase autospeciale

Medicii au fost chemați de urgență la fața locului și au început manevrele de resuscitare. Din păcate, în ciuda tuturor eforturilor depuse de specialiștii de pe ambulanță, la mai bine de 50 de minute de la începerea manevrelor de resuscitare, medicii au fost nevoiți să declare decesul tânărului de 25 de ani.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Festival de muzică cu artiști internaționali la Craiova. Printre vedetele care vor cânta se numără Jason Derulo, Natti Natasha și Paris Hilton

Este a patra victimă pe care valurile învolburate ale mării o fac în ultimele 2 zile. Din nefericire, se pare că turiștii nu au înțeles nimic din tragediile petrecute ieri, când trei oameni și-au pierdut viața la Eforie Nord și Saturn. 

Un salvamar a murit în timp ce încerca să salveze un turist

Mai multe persoane au fost scoase inconștiente din apă, iar la Saturn, un tânăr de 23 de ani din Suceava și-a pierdut viața.

Citeste si: Escrocheria unui adolescent din Timișoara. Tânărul a fost prins în flagrant în timp ce șantaja o fată pentru a-i reda accesul pe contul de Instagram

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Mai târziu, alte două persoane și-au pierdut viața la Eforie Nord. Unul dintre cei doi era un salvamar care încerca să salveze un turist. 

Salvamarul decedat la datorie se numește Sorin Georgian Olariu, avea 48 de ani și era din Târgoviște. La un moment dat, un tânăr de 28 de ani a dispărut între valuri. Sorin nu a stat nicio clipă pe gânduri şi a sărit în apă să-l salveze. Din păcate, niciunul dintre cei doi nu s-a mai întors în viață din valurile învolburate.

Steagul roșu a fost arborat încă de luni pe litoral, din cauza pericolului de înec. Bate vântul, valurile sunt mari, iar curenții foarte puternici.

Turiștii însă nu țin cont de avertizări și intră în apă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si