Pregătiți-vă pentru o aventură televizată fără precedent! Începând de sâmbătă, 16 martie, Kanal D vă invită să urmăriți cel mai îndrăzneț și captivant reality adventure- "Insula de 1 milion". Cel mai amplu experiment social televizat va începe la ora 21:00 și va fi difuzat de trei ori pe săptămână: sâmbătă și duminică, de la 21:00, și lunea, de la 20:00.

Înainte de a intra în inima acestui spectacol al naturii umane, îi prezentăm pe cei 15 concurenți care completează lista finală a celor 50 de temerari gata să își pună la încercare abilitățile sociale,

reziliența și puterea de adaptare pentru fabuloasa miză de 1.000.000 de lei. Cu toții și-au lăsat în urmă confortul de acasă și au pornit spre o insulă izolată, departe de civilizație, urmărindu-și visurile cu determinare și voință de fier.

1. Raul (Raul Mircea Botiz) are 26 de ani și este din Arad; muncește în domeniul construcțiilor; tânărul aduce în competiție determinare, curaj și o pasiune pentru aventură. Se caracterizează ca fiind descurcăreț, curajos, cu o dorință puternică de a-și depăși fricile și de a-și îndeplini visurile. Raul participă la “Insula de 1 milion” pentru a călători și pentru a se testa pe sine.

Citește și: Al doilea val de concurenți anunțați la “Insula de 1 milion”, reality-ul de aventură care va începe pe 16 martie, la Kanal D

2. Liviu (Liviu Daniel Cîrdei) are 33 de ani, este din Suceava și este de profesie fotograf. Cu o determinare puternică și o pregătire fizică adecvată, el este hotărât să trăiască fiecare moment alături de ceilalți concurenți și să ofere publicului o experiență memorabilă. Își dorește cu ardoare să devină câștigător.

3. Zoli (Kudor Zoltan Csaba) are 44 ani, este Cluj-Napoca și de descrie ca un om cu o viață plină de experiențe diverse, de la administrarea unei firme de haine pentru copii și gablonțuri până la pasiunea pentru fotbal

și grijă față de animalele străzii. El vede participarea la emisiunea “Insula de 1 milion” ca pe o oportunitate de a evada din rutina zilnică, de a-și testa limitele și de a folosi premiul câștigat pentru a construi un adăpost pentru animalele străzii.

4. Sorin (Sorin-Ioan Sîntimbrean) are 27 ani, este din Blaj și se descrie ca un om cu o viață plină de experiențe diverse, de la studii în mecanică până la pasiunea pentru motocross și parașutism. Tânărul a făcut parte, timp de aproape doi ani din Legiunea Străină (Franța), iar în prezent este gardă de corp.

5. Alexandru Gabriel Șipoș, zis Blondu, în vârstă de 25 de ani, este dispecer de transport din Arad, cu o diplomă de Tehnician în Electronică. În căutarea unei noi provocări, Blondu vrea să câștige la “Insula de 1 milion” pentru a-și susține dragostea pentru animale.

Citește și: Un tâmplar, o șoferiță de tir și un pensionar, printre cei care vor da testul suprem în cel mai amplu experiment social televizat, “Insula de 1 milion”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?- wowbiz.ro

6. Cătălin (Cătălin Spiridon) are 36 de ani, este un antreprenor din București, cu o vastă experiență în construcții. Atuurile sale sunt inteligența și ambiția, iar visul său este să devină un dezvoltator imobiliar de succes. Familia este o sursă de inspirație pentru el, iar la emisiune își propune să-și depășească limitele și să câștige pentru a-și susține visurile.

7. Andrei (Andrei Victor Zăgan) are 33 de ani și este consilier de vânzări și fost sportiv de performanță din Botoșani. Cu o experiență vastă în domeniul vânzărilor și o pasiune pentru sport și călătorii, Andrei este hotărât să câștige pentru a-și susține familia și pentru a-și urma visul de a fi alături de cei dragi.

8. Emilia (Emilia Mihaela Cercel) are 27 de ani, s-a născut la Drobeta Turnu Severin, de la 15 ani locuiește în București. Este instructor de înot pentru copii. A practicat nouă ani handbal de performanță și este convinsă că dexteritatea și rapiditatea pe care le-a dobândit prin sport să o ajute în competiție. Speră să își împlinească visul de a avea propriul său bazin de înot după participarea la “Insula de 1 milion”.

9. Mădălina (Mădălina – Andreea Lupu) este o tânăra originară din Timișoara care locuiește de 18 ani în Spania împreună cu mama sa. Are 23 de ani și lucrează ca agent vânzări make-up, în Madrid. S-a înscris în competiția “Insula de 1 milion” la îndemnul mamei sale și își dorește să ajungă până la final. Prin participarea la “Insula de 1 milion” vrea să demonstreze că este mai mult decât o fată frumoasă, că este ambițioasă și dacă ar câștiga are două mari visuri; de a cumpăra o casă și de a investi în viitorul său.

10. Alexa (Alexandra- Cristina Matei) în vârstă de 24 de ani, este originară din București și lucrează ca inspector calitate pentru o companie de gaming. Se caracterizează ca fiind o persoană empatică și corectă, cea mai mare temere fiind condițiile pe care le va întâlni în Republica Dominicană, pentru că nu s-a mai confruntat cu perioade dificile în viață. Își dorește că participarea la “Insula de 1 milion” să o ajute să își împlinească visul de a-și deschide un restaurant în București.

11. Alexandra (Alexandra Georgiana Maticiuc) are 19 ani, este originară din Brașov și este studentă la Plymouth University, specializarea Fizioterapie, în Anglia, unde trăiește de 8 ani. Visul din copilărie a fost să devină campioană olimpică la înot și să câștige o modalie pentru România, însă o serie de accidentări au pus capăt acestui vis. Are în palmares o medalie de argint obținută în 2023 la Campionatul Național de Natație din România. S-a înscris la “Insula de 1 milion” pentru a le demonstra celor din jur că este puternică. Prin participarea la “Insula de 1 milion” speră să pună bazele unei clinici de fizioterapie în România și Anglia, de asemenea, își dorește și să își ajute părinții în Anglia.

Citeste si: Gagea, deranjat de gestul pe care l-a făcut Alexandra atunci când l-a luat pe Bogdan de mână. „Ai impresia că Bogdan nu are șanse în fața nimănui?”- kfetele.ro

Citeste si: Atacat de rechin. Un actor celebru din "Piraţii din Caraibe" a murit la 49 de ani. Și-a găsit sfârșitul în timp ce făcea surfing- radioimpuls.ro

12. Bianca (Bianca Pescar) are 21 de ani și este originară din Cluj-Napoca, fiind în prezent studentă la Controlul și Expertiza Produselor Alimentare. S-a înscris în aventura “Insula de 1 milion” pentru a se descoperi pe sine dar și pentru a schimba atitudinea oamenilor în ceea ce privește situația disperată a animalelor fără adăpost. În competiția “Insula de 1 milion” își dorește să reziste cât mai mult, mai ales că lipsa confortului va reprezenta o adevărată provocare. Visul ei este să înființeze un adăpost de animale modern care să fie un reper în ceea ce privește grija pentru animalele fără stăpân și speră că participarea la “Insula de 1 milion” o va ajuta în acest sens.

13. Isabela (Isabela Andreea Sandu) are 29 de ani și este antreprenor, având un magazin online care comercializează produse de beauty, și brand ambassador pentru anumite branduri. Este originară din București și s-a înscris în competiția “Insula de 1 milion” pentru a descoperi care îi sunt limitele. În competiție va miza pe persuasiune, ambiție și forță psihică și fizică, mai ales că a făcut sport, handbal și box. Spune că dacă va câștiga această competiție va continuă să investească în viitorul său și să îi ajute pe cei mai puțin iubiți de soartă.

14. Armin (Armin Vasile Rusalin Nicoară) este un artist și saxofonist cu o carieră muzicală strălucită. La cei 28 de ani ai săi, a intrat în concurs motivat de dorința de a sprijini comunitatea de diabetici, el însuși suferind de această boală. Armin vede participarea la emisiune ca pe o oportunitate de a-și demonstra că-și poate depăși limitele. De asemenea, iși dorește mai multă vizibilitate pentru cauza celor care suferă de această afecțiune.

15. Sindy (Szidonia Szasz) cum este cunoscută publicului Kanal D după ce a fost în cel de-al doilea sezon “Survivor”, difuzat de Kanal D. Are 29 de ani și este originară din Brașov. Este tehnician maseur, profesie pe care o practică de 9 ani. S-a înscris în competiția “Insula de 1 milion” pentru că îi place să simtă adrenalina competiției. Își dorește să ajungă cât mai departe în show-ul “Insula de 1 milion”. Cu banii câștigați vrea să își construiască o pensiune.

"Insula de 1 milion" promite să fie un adevărat regal pentru telespectatori, oferindu-le o perspectivă unică asupra luptei fiecărui participant în fața provocărilor insulei. Emoțiile vor fi la cote maxime, iar fiecare moment va fi plin de tensiune și suspans. Fiecare concurent va fi pus la încercare și va lupta individual pentru șansa de a-și îndeplini un vis.

Cei 15 concurenți anunțați mai sus li se alătură celor comunicați anterior: Maria (kinetoterapeut), Argentina (proprietar magazin), Renata (cosmeticiană), Georgiana (șofer de tir), Elena (menajeră), Micutu (asistent medical), Filip (antrenor de kickboxing), Dumitru (pensionar), Variu (hairstylist), Szilard (instructor securitate diplomatică), Alin (antreprenor), Diana (fotbalistă), Vladaia (actrița), Ciprian (influencer), Alex (student), Adina (antreprenor), Iulian (șef bucătar), Dragoș (agent imobiliar), Ana (luptătoare de Kempo&MMA), Ileana (educatoare), Jaguaru (luptător kickboxing), Tudor (actor), Tarzy (artist hip-hop), Denis (antreprenor), Lemnaru (creator de conținut), Cristi (director commercial), Mihai (inginer software), Giani (polițist), Marius (parașutist), Camelia (expeditor internațional), Alina (contabil), Angela (agent vânzări), Carina (jurist), Nicoleta (agent imobiliar), Flori (șef bucătar).

Nu pierdeți, premiera celui mai amplu experiment social televizat, “Insula de 1 milion”, sâmbătă, 16 martie, de la ora 21:00, la Kanal D! Reality-ul va putea fi urmărit trei zile pe săptămâna după cum urmează: sâmbătă și duminică, de la 21:00, și lunea, de la 20:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si