Ediția de sâmbătă, 24 mai, a fost una decisivă pentru concurenții Survivor România! În competiția din Republica Dominicană au rămas doar cei mai buni concurenți care au dus o luptă strânsă pentru marele premiu. Tensiunea asupra concurenților a fost și mai mare, mai ales că alături de ei, în aceast seară au fost și ultimii concurenți eliminați din cursa pentru supraviețuire. 

Citeste si: Bucurie de mari proporții la Survivor! Concurenții au avut parte de o surpriză chiar înainte de a doua probă

Cine sunt cei patru finaliști care se vor duela pe 30 mai? 

Competiția Survivor a ajuns aproape la final. Jocul a fost unul strâns, iar oboseala și emoțiile și-au spus cuvântul.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Astfel, după ce Elena și Cezar Juratoni au intrat în consiliu, voturile publicului au demonstrat că Elena este cea care se va califica în cursa spre marea finală. 

Citeste si: Kanal D, primul loc in audiente cu serialul turcesc “Ma numesc Zuleyha”, in Prime Time

"În primul rând, eu vreau să vă mulțumesc vouă pentru această ocazie. Eu am zis, la mine e totul sau nimic.

(...). Viața e o luptă și la fel ca și în Survivor, așa e și afară. Poți să dai și de oameni buni și de oameni răi. Tu trebuie să îți păstrezi calea, să fii drept și așa o să ajungi acolo unde îți dorești tu, doar prin muncă și prin devotament și niciodată nu o să faci ceva extraordinar fără sacrificiu.",  a spus Cezar după ce a aflat că a fost eliminat din competiție.

Citeste si: Momente emoționante! Iancu Sterp și Emy s-au despărțit în lacrimi la Survivor România! Războinicul  a strâns-o în brațe puternic și i-a spus că o să o revadă acasă! ”Mai este puțin”

Astfel, Lola, Iancu, Elena și Emanuel vor intra în cursa pentru titlul de "Survivor România" și pentru marele premiu. Pe 30 mai, votul publicului va fi unul decisiv. Doar cei de acasă vor hotărî cine va fi Survivor România 2020. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si