Ei sunt deputatii cu cele mai multe masini in propriul garaj! Trei parlamentari detin cate 5 bolizi!

In declaratiile de avere ale deputatilor, masinile aflate in proprietate personala sunt la loc de cinste.

Matei Vaihan, vineri 09 februarie 2018 , 08:10

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Din cei 328 de deputati, 133 au declarat ca nu au nici o masina pe numele lor, se arata intr-o analiza facuta de Jurnalul national. Grosul il formeaza cei care au intre o masina si trei masini, dar sunt si deputati cu mai multe autoturisme.

„Doar trei parlamentari se pot lăuda că au patru maşini în garajul personal. Doi dintre aceştia, Petru Marica şi Mihai Popa, fac parte din Partidul Social Democrat, în vreme ce Lucian Heiuş provine de la PNL. Astfel, deputatul hunedorean Petru Marica are în propriul garaj, alături de o modestă Dacia 1100 din 1968, un Renault Clio din 2016, un Mercedes din 2015 şi un autoturism Suzuki fabricat în 2015. Braşoveanul Mihai Popa deţine un Mercedes Benz A, un Jaguar XF, un SAAB 93 şi o Skoda Fabia. Liberalul Heiuş conduce şi el patru maşini, un Suzuki Samurai, un autoturism Mazda CX7, un Nissan Terrano II şi un Volkswagen Touareg”, a dezvaluit ziarul.


„Tot trei sunt deputaţii care deţin cinci maşini declarate. Astfel, Alexandru Bălănescu de la PSD este unul dintre deputaţii care se pot lăuda cu această „zestre”. El deţine un Audi A8, un Mercedes, un Volkswagen, un Land Rover, dar şi un BMW. Deputatul Sorin Câmpeanu de la ProRomânia are şi el cinci maşini în garaj (2 marca Dacia, un Mercedes, un Fiat şi o Toyota). La fel ca în cazul lui Petre Marica, deputatul hunedorean care deţine patru maşini, un alt deputat de Hunedoara, PSD-ista Natalia Intotero, depăşeşte bariera de trei maşini, aceasta având în garaj patru autoturisme şi o motocicletă: un Peugeot 307, un Audi A5, un Volkswagen Passat CC, un BMW X3, motocicleta fiind un Kawasaki Vulcan”, s-a mai scris despre masinile deputatilor.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si