Ei sunt pensionarii din România care primesc tichete sociale pentru Crăciun! Vezi dacă te încadrezi în această categorie! Sunt puși la bătaie peste 100.000 de euro!

Se acordă tichete sociale pentru o anumită categorie de pensionari

C.I.P., luni 10 decembrie 2018 , 15:31

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Primăria Municipiului Iaşi, prin Direcţia de Asistenţă Socială, va acorda tichete sociale valorice cu ocazia sărbătorilor de Crăciun. De aceste tichete vor beneficia vârstnicii cu pensii în valoare cumulată de până la 640 de lei inclusiv (pensionari de drept şi pensionari pe caz de boală). Carnetul de tichete sociale va avea valoarea de 70 de lei, de el urmând a beneficia un număr de 6.245 de pensionari.

Tichetele vor fi distribuite începând cu data de 10 decembrie, finalizarea acţiunii urmând să aibă loc pe 10 martie 2019.

Condiţiile de acordare constau în depunerea unei cereri de solicitate cu semnătura beneficiarului, dovada domiciliului sau reşedinţei pe raza Municipiului Iaşi, prezentarea unui cupon de pnesie, buletin sau carte de identitate în original şi copie.

Tichetele vor putea fi ridicate de la Căminul de Pensionari Sf. Cuv. Parascheva, Cantina de Ajutor Social din str. Sf. Andrei nr. 70, Direcţia de Asistenţă Socială şi cele cinci centre de cartier din Nicolina, Păcurari, Tătăraşi, Alexandru cel Bun, Frumoasa, între orele 8.30 – 15.30.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Daniel Pavel, anunț neașteptat: „Doi concurenți care au încălcat regulamentul. Faptele... Daniel Pavel, anunț neașteptat: „Doi concurenți care au încălcat regulamentul. Faptele voastre nu pot fi trecute cu vederea!” Urmărește o ediție incendiară „Survivor România” duminică, 18 aprilie, de la 20:00 pe Kanal D
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion! Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si