EI sunt românii care au ales să trăiască la munte, departe de agitaţia urbană! Astfel, au salvat unul dintre cătunele din Apuseni condamnate la moarte

M.C.B., sâmbătă 01 decembrie 2018 , 19:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

El e pustnicul din munţi. Tânărul care a renunţat la tot pentru o viaţă în sălbăticie. Fără griji, departe de poluare şi de aglomeraţie.

 

A avut un curaj nebun să se rupă de junglă urbană din Bucureşti şi să fugă-n lume. În cătunul Cheia din Albă, acest colţ de răi, unde simte că şi-a regăsit fericirea după care atât de mult tânjea în ultima vreme.

Gabriel lucra că grafician într-o corporaţie din Pipera, iar Cristina a fost psiholog. Au doi copii şi câştigau împreună destui bani încât să trăiască bine şi să-şi permită aproape orice.

Şi totuşi, nu era viaţă lor. Ceva le lipsea... Iar schimabarea a venit destul de rapid. Gabriel obişnuia să facă trasee pe munte şi a cumpărat exact bucată de pământ pe care şi-a instalat pentru prima oară cortul.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu? Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu?
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe... Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
infoactual.ro
Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare... Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare înfricoșător
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si