Lacrimi si suspine au mai ramas, dupa ce baietelul de 4 ani a fost ucis de cainele unchiului sau. A murit sub ochii strabunicii, in grija careia a ramas Parintii copilului, care sunt divortati, l-au lasat in grija strabunicii, care acum e cercetata pentru neglijenta. 

viceprimar BN  Ildiko Ibolya Beres:

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Stapanul cainelui- baiatul de 17 ani care disparuse de-acasa dupa moartea nepotului a fost gasit si dus azi-dimineata la audieri. Le-a confirmat anchetatorilor ca, in perioada in care a muncit in Italia a cumparat cainele de lupta de acolo.  L-a adus in tara in luna iunie si l-a lasat direct la curte,  nestiind ca trebuie inregistrat la politie. Pana la cumplita moarte a baietelului, animalul n-ar fi dat niciun semn de violenta.

Mama micutului, care lucreaza in Anglia, a venit intr-un suflet in tara dupa tragedie, sa-si conduca pruncul pe ultimul drum.

Maine, baietelul va fi inmormantat la cimitirul din Sighetu Marmatiei. Cainele, preluat inca de luni de serviciul de ecarisaj nu va fi eutanasiat decat dupa terminarea anchetei.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si