El este actorul care își dorește să joace în filme și după moarte.  Este vorba despre celebrul actor Tom Hanks, cunoscut pentru filme ca The Green Mile sau Forrest Gump. 

Ce părere are despre inteligența artificială?
El este actorul care își dorește să joace în filme și după moarte. Ce părere are despre inteligența artificială?

El este actorul care își dorește să joace în filme și după moarte. Ce părere are despre inteligența artificială?

[Sursa foto: CNN]

Invitat la podcastul lui Adam Buxton, actorul a declarat că „există deja oameni din industrie care discută despre ramificațiile legale ale utilizării figurii și vocii unui om, în contextul proprietății intelectuale”.

„Am anticipat asta Am prevăzut că va exista această capacitate de a lua câțiva zero și unu și de a-i transforma într-o față și un personaj. Acum, fenomenul s-a expandat și este pretutinden i”, a mai spus acesta.

Citește și: A murit actrița și cântăreața Shonka Dukureh, cunoscută pentru rolul din filmul "Elvis"

Nu este pentru prima dată când s-a încercat resuscitarea unor actori ce nu mai sunt printre noi. În 2019, Magic City Films și-a anunțat planurile de a crea o dramă din perioada războiului din Vietnam, cu imaginea lui James Dean, care a murit în 1955.

Actorul ia în calcul rolul de actor chiar și după moarte

Datorită inteligenței artificiale, actorul a declarat că s-ar vedea jucând în filme chiar și după moartea sa.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

„Este o posibilitate reală în acest moment, dacă aș vrea, aș putea să mă adun și să lansez o serie de șapte filme în care să joc și în care să am 32 de ani pentru totdeauna ”,

a spus  Tom Hanks.

Tehnologia pentru reproducerea actorilor așa cum arătau ei în tinerețe s-a strecurat masiv în filme, în ultimii ani.

Citește și: Incredibil. Câți bani cer șefii de la MGM ca să dea drumul celui mai nou film James Bond exclusiv pe Netflix

Cele mai bune exemple sunt Harrison Ford, în viitorul film Indiana Jones, dar și Mark Hamill, a cărui imagine a fost plasată pe figura unui actor care îi seamănă izbitor.

Oricine poate fi recreat acum, la orice vârstă, prin intermediul AI sau al tehnologiei deepfake. Uite, mâine aș putea fi lovit de un autobuz și gata, dar filmele mele pot continua să existe”, a mai spus actorul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si