El este bărbatul care a vrut să-şi ucidă întreaga familia, sărind cu o Tesla de pe stânci, pe Panta Diavolului

Oamenii legii din San Francisco sunt în căutare de răspunsuri într-o anchetă înfiorătoare. Un doctor este acuzat de ucidere din culpă, după ce a plonjat intenţionat cu maşina într-o prăpastie, cu soţia şi cei doi copii pe bancheta din spate. Printr-o minune, toți pasagerii au supravieţuit. Polițiștii sut de părere că şoferul a vrut să îşi ucidă familia şi insistă să afle motivele. 

Author: Alexandra Costea luni 09 ianuarie 2023 , 21:10

El este bărbatul care a vrut să-şi ucidă întreaga familia, sărind cu o Tesla de pe stânci, pe Panta Diavolului

El este bărbatul care a vrut să-şi ucidă întreaga familia, sărind cu o Tesla de pe stânci, pe Panta Diavolului

[Sursa foto: Facebook]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Autoturismul în se aflau erau doi copii, în vârstă de 4, respectiv 9 ani, împreună cu părinţii lor, a căzut în gol aproape 100 de metri, în apropiere de San Francisco, într-o

zonă stâncoasă numită "Panta Diavolului". Mașina s-a zdrobit de stânci, iar echipele de salvare au fost convinse că nu mai găsesc nici măcar un pasager în viaţă.

Bărbatul a folosit Panta Diavolului ca pe arma crimei

Echipele de salvare nu au putut să ajungă decât cu elicopterul în zona în care autoturismul era făcut zob. Pompierii au coborât în rapel şi i-au recuperat mai întâi pe cei doi copii. Oamenii legii nu au găsit urme de frână şi cred că tatăl a folosit Panta Diavolului ca pe arma crimei- ştia că puţini scapă cu viaţă din accidentele petrecute acolo.

Citește și: O femeie s-a urcat în avion cu un șarpe boa de 2 metri în bagaj. "E prietenul meu"

Brian Pottenger, pompier: Venim aici, din păcate, mult prea des pentru situaţii de genul acesta. A fost un adevărat miracol că au supravieţuit.

Toți cei care se aflau în mașină se află internaţi în stare gravă la spital

Specialiștii americani sunt de părere că toți cei patru răniți vor supravieţui. Individul suspectat că a încercat să îşi ucidă întreaga familie are 41 de ani şi meseria lui este să salveze vieţi. Apropriații acestuia sunt şocaţi de gestul lui.

Vecin Sunt vecinii ideali. Păreau că au petrecut o vacanţă minunată, că au fost să îşi vadă părinţii. Păreau fericiţi şi bine.

Citește și: Doi britanici au dispărut în Soledar, un oraș din Ucraina atacat de ruși

O altă vecină a mărturisit, pe de altă parte, că a avut o bănuială sumbră.

Vecin Am observat că tomberonul lor era plin de ceva vreme şi m-am întrebat de ce nu s-au întors acasă, pentru că copiii sunt la şcoală.

Bărbatul în vârstă de 41 de ani este acuzat acum de tentativă de omor, iar după externarea din spital, va fi dus în arest.

Citește și: Sebastian este căutat de sute de oameni, în Thailanda. Scafandrul român s-a scufundat să elibereze ancora și nu a mai ieșit la suprafață


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si