El este ciobanul care a strans o avere de 25 de milioane de euro! Dumitru Andresoi are 33 de turme, cu 45000 de oi!

Dumitru Andresoi, considerat cel mai bogat cioban din Romania, are o sotie care doarme cu el la stana.

Author: Matei Vaihan vineri 09 decembrie 2016 , 08:14

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Dumitru Andresoi, un cioban din Hunedoara, are peste 45.000 de oi, fiind creditat cu o avere de aproximativ 25 de milioane de euro. “La munte avem plecate 24 de turme şi jos îmi rămân 9. Le ţin jos inclusiv peste vară. În total am 33 de turme. Nu ştiu pe câţi munţi mi-s împărţite.

Oricum, începând din Munţii Retezat, Munţii Ţarcu, Munţii Godeanu, Munţii Şureanu... Ăştia-s munţii care au fost locuiţi de daci. Unde au fost ei sunt şi eu, că oamenii din aceste locuri cresc oi de pe timpul dacilor. Dar turme am şi la Cluj, la Aiud, la Zalău”, declara ciobanul pentru agrointel.ro, site care dezvaluia ca Andresoi exporta miei in Iordania, Turcia, Siria si Liban.
El este sustinut de frumoasa sa sotie, Vionelia, care este alaturi de el mai tot timpul, chiar si cand merge la stana. “De multe ori chiar peste voia mea, soţia a venit cu mine pe munte, în drumurile mele pe la turme, şi a dormit cu mine pe jos.
Sunt trasee care sunt foarte grele şi n-am vrut s-o iau nu ca s-o protejez, dar mă gândeam că poate nu rezistă şi mă-ncurcă şi pe mine la drum, dar rezistă şi e adaptată foarte bine”,
a spus cel mai bogat cioban din Romania despre sotia sa, care i-a daruit doi copii.

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Citeste si: Brigitte Pastramă, distrusă după ce și-a găsit soțul mort în pat. Nu-și poate scoate nici acum din minte ce au vorbit ultima oară- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si