"Am luat fata in brate. Pe Ioana am luat-o de mana si pe Amalia am luat-o in brate"

Cand infernul s-a dezlantuit, Emanuel si surorile lui dormeau singuri in casa! Ioana si Amalia nu s-ar mai fi trezit vreodata, daca fratele lor n-ar fi sarit din pat!

"Era foc in casa. Nu mi-a fost teama", a spus el.

"A fost curajos! A luat-o pe cea mare si pe cea mica in brate, a lasat usile deschis si a iesit in drum".


Scapat din foc, baiatul si-a dus surorile pana unde au putut s-alerge...

In in urma lor, flacarile au lasat doar scrum! Miracolul s-a infaptuit insa: in ochii bunicilor veniti intr-un suflet acasa si ai vecinilor care le-au sarit in ajutor, Emanuel e un erou. Si-a scos din flacari surorile si de-atunci nici ca mai pleaca de langa ele.

Gestul de milioane facut de Gigi Becali pentru un pusti de sase ani care si-a salvat surorile de la moarte! "Gata, maine am rezolvat. Platesc eu tot!"

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Bunicilor aproape ca nu le-a venit sa creada ca isi strang, din nou, nepotii in brate. Se gandesc, cu groaza, ce s-ar fi intamplat daca s-ar fi intamplat vreo nenocorire: parintii micutilor sunt plecati, la munca, in Spania.



Bietii batrani incearca sa le ofere tot ceea ce au nevoie, dar acum, misiunea le este mult ingreunata de nenorocirea ce s-a abatut asupra lor. Bunicul crede ca focul a pornit de la o scurgere de gaze de la butelie. Toti stau acum la mila satenilor, care au incercat sa-i ajute cum pot.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si