„Familia este cea mai importanta. Prietenii se duc si vin, lucrurile se demodeaza, iar banii nu iti tin de cald!” sta scris in mesajul distribuit de Doru Stoianof.
 
Ce e de-a dreptul socant este faptul ca imediat dupa teribila crima, barbatul a intrat live pe facebook, unde a marturisit prietenilor virtuali ce a facut.
 
„Ba, nici nu va trece prin cap ce-am facut! Nu e de Live, e vorba sa ascultati.
Oricum, am dat de belea mare, manca-v-as. Cand esti gelos si sa uibesti, ba! Adica sa iubesti mai mult decat trebuie. Ce-am facut acuma n-o sa regret toata viata mea. Cand iubesti pe cineva prea mult nu e bine. O iei razna, io unul asa am facut. Am luat-o razna ca am iubit prea mult si n-am suportat. Pe muierea mea, pe Lavinia. Dar vorba aia, toate au o limita. S-a terminat urat de tot. M-am rugat de ea, hai Lavinia sa ne impacam. Ba, n-a vrut. De ce n-a vrut, nu stiu. Cine a imbarligat-o, cine a stat pe capul ei o sa-si dea seama dupa aia si o sa se gandeasca,”
au fost marturiile cutremuratoare ale criminalului din Arges.
 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si