El este Dorel Giurgiu, cel mai cunoscut concurent de la Eurovision Romania: "Cum a ajuns asa ceva la auditii?"

Daca anul trecut n-am participat la Eurovision din cauza datoriilor Televiziunii Nationale, anul acesta avem o sansa... sa castigam! Sau, sa socam Europa!

Author: V.P. duminică 12 februarie 2017 , 19:25

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

El este Dorel Giurgiu, unul dintre cei care vrea sa reprezinte Romania la Eurovision. Va intrebati poate de ce am inceput materialul cu o parte din melodie in care Dorel nu canta... Ei bine, redactorul acestei stiri trebuie sa declare ca are in fata o misiune foarte grea.
Din cele 3 minute ale clipului, CANTAUTORUL deschide gura pentru cateva secunde, de numai 4 ori. Sa derulam...

Iata si a doua problema a redactorului. Regulile CNA ne obliga atunci cand o parte din material este intr-o limba straina, sa titram pe ecran cuvintele. In Romana! Deci, sa ascultam inca o data...

Dupa ce am consultat mai multi neurologi, logopezi si lingvisti de calibru, am descoperit versurile in comentariul unei persoane care a urmarit acest clip pe internet.

"Daca ai credinta... Poti sa munti si muntii... Nu-l uita pe Dumnezeu!"

Versuri cu mesaj puternic. Multumim internautului care ne-a salvat. Sa continuam analiza pe imagine, caci e mai simplu asa...

Dorel Giurgiu isi incepe prestatia in genunchi. Apoi se ridica si duce coregrafia intr-un sistem pe care l-am putea numi balansarea greutatii de pe un picior pe altul. Bratele se misca si ele, intr-o unduire care aduce a valuri pe furtuna.

Apropo, sa ne oprim... Urmeaza alte versuri...

Da, sa nu deschidem din nou discutia legata de versuri. Redactorul stirii si-a smuls deja castile. Sa ne oprim la comentariile internautilor care au ascultat deja intreaga melodie.

"Cum a ajuns asa ceva la auditii?"

"Asta cred ca a venit de la carciuma sa cante..."

"Omul are un vis. De ce nu ar incerca?"

Apoi, acelasi internaut isi raspunde singur...

"Si astfel apar sutele de mii de cazuri de malpraxis...deci sunt si doctori care au ajuns doctori pt ca au "incercat"!"

Oricum, Dorel Giurgiu a adunat sute de mii de vizualizari pe diferitele canale ce au postat aceasta melodie. Iar comentariile curg si la aceasta ora.
 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si