Miercuri, la scoala gimnaziala din Bistrita-Bargaului, o fetita de clasa a IV-a a fost batuta pana a facut pe ea. Aceasta a fost scoasa in fata clasei, alaturi de alti trei colegi, pentru a rezolva niste exercitii la matematica. Fetita s-a blocat si nu a mai scos niciun cuvant, atitudine care l-a infuriat peste masura pe invatator.   

Acesta ar fi luat aratatorul de langa tabla si ar fi inceput sa o loveasca pe copila peste spate si peste picioare.

Atat de tare s-a speriat copila de 11 ani, incat a facut pe ea.   

Ajunsa acasa, copila nu a vrut sa ii povesteasca mamei ce s-a intamplat, aceasta auzind despre incident de la parintii colegilor de clasa ai fetei sale. In cele din urma, copila a recunoscut ca a fost batuta de catre profesor.    

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

„Fata mi-o zis: «Ma, mama, m-o scos la tabla, pe patru copii in total, pe trei i-o lasat sa plece

inapoi, dandu-le un bat peste fund, am vrut sa plec, mi-o aratat batul si o prins a da pana am facut pe mine.» Am vorbit cu profesorul, mi-o spus ca si-o iesit din fire si asta e. Nici macar sa zica scuza-ma, nu se mai intampla, absolut nimic”, a declarat Manta Paraschiva, mama fetitei, potrivit Adevarul.ro. 

Fetita s-a intors la scoala in ziua urmatoare, insa mama sa spune ca si-a schimbat comportamentul, fiind mai tot timpul abatuta si stresata.

Aceasta i-a mai spus mamei sale ca nu este primul incident de acest gen, in urma cu doua saptamani, acelasi invatator dandu-i doua palme dupa cap, dupa ce fetita a gresit ceva la un exercitiu de matematica.

Citeste mai multe AICI.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si