EL este Marius Constantinescu, românul care a speriat Irlanda! A fost prins în timp ce obliga copile să-l privească dezbrăcat: "Eşti un monstru!"

Marius Constantinescu, un român în vârstă de 29 de ani, a fost săltat de oamenii legii din Irlanda, şi este acuzat de pedofilie.

M. P., joi 15 noiembrie 2018 , 12:39

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Românul aborda fetiţe pe internet şi le oferea vouchere în valoare de 50 de euro, dacă copilele acceptau să privească filmuleţe cu el în ipostaze indecente şi dacă intrat pe un chat video privat.

Românul este de un an în Irlanda şi este şofer pe camion. Acesta locuieşte cu iubita sa româncă. El fusese monitorizat de ceva vreme şi în urmă cu o seară, la uşa acestuia au ajuns reprezentanţii de la Protecţia Copilului.

Pus în faţa faptului împlinit, românul a negat iniţial. Când oamenii legii l-au ameninţat că îl vor aresta, românul şi-a cerut iertare.

 

"Eşti un monstru, un nemernic, o bestie! Ai încălcat legea şi vei ajunge la închisoare. Eşti incapabil să înţelegi cât rău le faci acestor copii, trimiţându-se asemenea imagini. Eşti vinovat. I-ai forţat pe aceşti copii să vadă aceste imagini indecente cu tine. Toată comunitatea românească din Irlanda va fi revoltată, şocată de ce ai făcut. Vei fi cunoscut ca un pedofil, un prădător sexual. Ai venit în Irlanda ca să vânezi copiii. Vei ajunge la închisoare!", îi spune angajata de la Protecţia Copiilor.

La un moment, apare şi iubita românului, abia întoarsă de la serviciu. Este şocată să vadă scena care se petrecea în faţa casei.

"Ce s-a întâmplat, Marius?", întreabă nedumerită femeia.

"Am vorbit pe site...", răspunde bâlbâindu-se bărbatul.

Cei de la Protecţia Copilului o lămuresc pe tânără despre ce este vorba.

"Eu nu mai pot, Marius. Ce ai?", revine în discuţie românca.

"Sunt fake-uri, sunt fake-uri", urlă disperat tânărul.

Totul a fost transmis live pe Facebook, de Organizaţia pentru Protecţia copiilor din Irlanda.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si