Muncitorul care s-a stins din viață sufocat după ce și-a băgat capul în containerul pentru haine a fost identificat. Este vorba despre tânărul Mihai Enache, în vârstă de 29 de ani, care în urma sa a lăsat o fiică și o soție care inițial, au fost nevoite să i se alăture în Italia, pentru a-i fi alături, conform jurnaliștilor de la  Nuova Venezia. Bărbatul român care a murit asfixiat, cu capul blocat într-o pubelă de haine din Via Spalti, nu era un om al străzii, ci un cap de familie, un om muncitor.

Citeste si: Drama familiei unui tânăr român din Italia: Bărbatul a sfârșit sufocat într-un tomberon pentru haine

Oamenii legii italieni au identificat victima tragicului accident petrecut vineri seara în via Spalti din Mestre, unde tânărul a fost strivit într-un container Caritas pentru colectarea hainelor uzate, probabil în încercarea de a extrage câteva articole de îmbrăcăminte. Anchetatorii caută acum să înțeleagă ce căuta tânărul în container: Avea un loc de muncă și o casă, deși a fost descris de mulți drept un tânăr singuratic. Cu siguranță, însă, nu este o persoană fără adăpost, cum s-a crezut în primă instanță.

Cazul morții lui Mihai le dă bătăi de cap polițiștilor italieni

Cazul tragic al morții românului în vârstă de 29 de ani este unul destul de complicat pentru oamenii legii din  Italia, care trebuie să răspundă la două întrebări pentru a lămuri două aspecte.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune- wowbiz.ro

Prima este puțin mai mult decât o formalitate judiciară, și anume care a fost cauza morții. A doua, pe de altă parte, deschide alte posibilități în anchetă: se afla cineva cu el?

Citeste si: O femeie s-a stins din viață la scurt timp după externare, după ce a luat o infecţie din spital. "Am auzit-o ţipând când spunea că are dureri mari de stomac"

Bănuielile au apărut în urma consultării unor imagini video înregistrate de camerele de supraveghere video din zonă: este posibil ca bărbatul care s-a stins din viață vineri seară în interiorul unui container de haine Caritas să nu fi fost singur? 

Cazul este investigat de oamenii legii. Este cert că, dacă prezența unei a doua persoane ar fi confirmată, ar exista motive pentru un caz de fugă de la locul accidentului. Cineva care, speriat de incident, ar fi putut decide să dispară înainte de sosirea poliției. Cu toate acestea, având în vedere ora târzie și faptul că între momentul în care bărbatul a fost prins în capcana morții și momentul în care a sosit poliția au trecut doar câteva minute, este posibil ca această a doua persoană să fi fost cea care a alertat poliția și apoi a părăsit locul faptei.

Episodul de vineri seară este fără precedent în regiunea venețiană (și probabil nici măcar în Veneto). Este primul caz în care cineva se stinge din viață într-o pubelă.

Citeste si: Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online. „Cât de multe rabdă Dumnezeu!”- kfetele.ro

Citeste si: Ies la iveală detalii revoltătoare despre incidentul din Leeds. Românii care s-au bătut cu polițiștii britanici sunt membrii unor clanuri periculoase- radioimpuls.ro

Citeste si: O româncă, îngrijitoare în Spania, a ajuns după gratii după ce avut grijă de o bătrână. Ce greșeală uriașă a făcut


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si