El este primarul din Romania care vrea sa fie rapit de extraterestri. Edilul a vazut pe cerul comunei un OZN, asa ca a inceput sa isi faca sperante

Un primar din Gorj a găsit secretul tinereţii fără bătrîneţe şi al vieţii fără de moarte: extratereştrii. Bărbatul îi aşteaptă pe omuleţii verzi să-l răpească şi să-l întinerească aşa cum a văzut el prin filme. Culmea e că s-a ivit şi o rază de speranţă. Pe cerul comunei a apărut o lumină ciudată. O fi chiar un OZN? ##VIDEO33668##

joi 10 noiembrie 2016 , 19:21

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Un primar din Gorj a găsit secretul tinereţii fără bătrîneţe şi al vieţii fără de moarte: extratereştrii. Bărbatul îi aşteaptă pe omuleţii verzi să-l răpească şi să-l întinerească aşa cum a văzut el prin filme. Culmea e că s-a ivit şi o rază de speranţă. Pe cerul comunei a apărut o lumină ciudată. O fi chiar un OZN?
"Am inteles ca te rapesc, te duc pe nava lor, te examineaza din punct de vedere medical, te repara, ficat, plamani si asa mai departe, chiar mi-as
dori sa vina unul", spune primarul Artistide Serbanescu.
Domnule primar, dumneavoastra vreti sa fiti ca la 20 de ani.
Da, d-asta vreti sa va rapeasca? Si daca ar fi o extraterestra...Ati ramane acolo? Da, nici n-as mai veni. Eu as plati totul.
Se pregatesc localnicii din Schela de marea invazie extraterestra? Intaiul gospodar al comunei ii asteapta cu bratele deschise, chiar daca le bate-un pic obrazul. Pai, e frumos sa le tranziteze zona si sa nu dea ei un "buna ziua"?
Cum, ma, sa vii la Schela, din galaxia noastra sau din alta, si sa nu vii sa stau de vorba cu primarul?
Sa ia legatura cu autoritatea locala
Vestea ca un OZN ar fi fost filmat pe cerul comunei Schela a ajuns la urechile tuturor.
Putini, insa, sunt cei care dau crezare inregistrarii.
Ce sa faca ei pe aici? Ei se plimba, o fi concediu. Un fenomen astronomic. Asta credeti dumneavoastra ca e?
Da, da
S-ar putea sa fie extraterestri si din alte tari si sa faca pe extrateterestii
Prinsi in joc, oltenii, in frunte cu primarul, au inceput sa puna la cale scenarii cate-n luna si in stele.
O fi de bine, poate. Dar credeti ca in OZN era si un extraterestru?
O fi fost cineva la volan.
Si nu oricum, ci lasati asa cum s-au nascut, sa umble cu rusinea la vedere!
Oare sa fi mirosit cei din nava spatiala ca oltenii le-au pus gand rau si taman de-aceea sa-si fi luat talpasita atat de repede?
De cautat, nici n-aveau ce sa caute.
Mina vestita din Schela e inchisa de ani buni, asfaltul nu e ca-n palma si nici macar canalizare nu au.

"Am inteles ca te rapesc, te duc pe nava lor, te examineaza din punct de vedere medical, te repara, ficat, plamani si asa mai departe, chiar mi-as dori sa vina unul", spune primarul Artistide Serbanescu.


Domnule primar, dumneavoastra vreti sa fiti ca la 20 de ani. Da,

d-asta vreti sa va rapeasca? Si daca ar fi o extraterestra...Ati ramane acolo? Da, nici n-as mai veni. Eu as plati totul.

Se pregatesc localnicii din Schela de marea invazie extraterestra? Intaiul gospodar al comunei ii asteapta cu bratele deschise, chiar daca le bate-un pic obrazul. Pai, e frumos sa le tranziteze zona si sa nu dea ei un "buna ziua"?

Cum, ma, sa vii la Schela, din galaxia noastra sau din alta, si sa nu vii sa stau de vorba cu primarul? 
Sa ia legatura cu autoritatea locala

Vestea ca un OZN ar fi fost filmat pe cerul comunei Schela a ajuns la urechile tuturor. Putini, insa, sunt cei care dau crezare inregistrarii. -Ce sa faca ei pe aici? Ei se plimba, o fi concediu. Un fenomen astronomic.

-Asta credeti dumneavoastra ca e?

-Da, da. S-ar putea sa fie extraterestri si din alte tari si sa faca pe extrateterestii

Prinsi in joc, oltenii, in frunte cu primarul, au inceput sa puna la cale scenarii cate-n luna si in stele.

-O fi de bine, poate.

-Dar credeti ca in OZN era si un extraterestru?

-O fi fost cineva la volan.

Si nu oricum, ci lasati asa cum s-au nascut, sa umble cu rusinea la vedere!Oare sa fi mirosit cei din nava spatiala ca oltenii le-au pus gand rau si taman de-aceea sa-si fi luat talpasita atat de repede? 

De cautat, nici n-aveau ce sa caute. Mina vestita din Schela e inchisa de ani buni, asfaltul nu e ca-n palma si nici macar canalizare nu au.

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Decizie surprinzătoare în echipa Faimoșilor! Doi concurenți se află în pericol de... Decizie surprinzătoare în echipa Faimoșilor! Doi concurenți se află în pericol de eliminare în această săptămână. Cum au votat Faimoșii?
spotmedia.ro
Ce poate învăța România din situația din Seychelles, unde 60% din populație e... Ce poate învăța România din situația din Seychelles, unde 60% din populație e vaccinată, dar numărul de îmbolnăviri crește – și de ce e asta o dovadă a eficienței vaccinurilor
spotmedia.ro
Cercetătorii au rezolvat o problemă veche de 40 de ani și au obținut ”Sfântul Graal” al... Cercetătorii au rezolvat o problemă veche de 40 de ani și au obținut ”Sfântul Graal” al bateriilor
b1.ro
Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau... Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...
infoactual.ro
Florin Cîțu nu s-a abținut în prima zi de relaxare. S-a întâmplat în această dimineață.... Florin Cîțu nu s-a abținut în prima zi de relaxare. S-a întâmplat în această dimineață. „Proastă decizie”
infoactual.ro
Avertisment înfricoșător pentru români! O nouă boală va face ravagii: Ne vor călca iar... Avertisment înfricoșător pentru români! O nouă boală va face ravagii: Ne vor călca iar în picioare
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si